16 / 05 / 2024

Yiğitbaş Demirli İnşaat adres

Yiğitbaş Demirli İnşaat adres

Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Can, Ahmet Eren Yiğitbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Caddebostan Ulaş Apartmanı satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

İbrahim Demirli İnşaat tarafından inşa edilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki daireler satışa çıktı. Projede teslimler 2024 Temmuz ayında yapılacak.

Son dakika Ekim 2023 müjdesi geldi! Hesaplara yatırılacak 5 bin 98 TL'yi mutlaka alın! 

Son dakika Ekim 2023 müjdesi geldi... Hesaplara yatırılacak 5 bin 98 TL'yi mutlaka alın... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

İdil Yiğitbaşı kimdir, nereden mezundur?

İdil Yiğitbaşı kimdir İdil Yiğitbaşı’nın mesleği nedir? İdil Yiğitbaşı eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Demirli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Murat Demirli tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Aile Destek Programı için son dakika Mart 2023 müjdesi! Hesaplara tek tek yatırılan 1.100 TL ve 1.250 TL'yi kaçırmayın!

Aile Destek Programı için son dakika Mart 2023 müjdesi... Hesaplara tek tek yatırılan 1.100 TL ve 1.250 TL'yi kaçırmayın...

Brezilya Devlet Başkanı’nın 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi! İşte ayrıntılar...

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi. İşte Jair Bolsonaro'nun konuyla ilgili o açıklaması...

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Yiğitbaş Demirli İnşaat adres Haberi

Yiğitbaş Demirli İnşaat adres


Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Can, Ahmet Eren Yiğitbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU:Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1- Her türlü özel ve resmi sektör inşaat taahhüt ve montaj işleri, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, binalar,  konutlar  resmi  binalar,                            prefabrik binalar,yollar,oto yollar, köprüler, tüneller, demir yolları, hava alanları, su ve kanalizasyon işleri, su şebekeleri ve tünelleri, barajlar ve bunlara bağlı olarak montaj ve bunların gereği olan teçhizatın alımı, etüt,tahlil,müteahhitlik ve diğer mühendislik hizmetleri...