15 / 05 / 2024

Yiğiter Yapı Kimin

Yiğiter Yapı Kimin

Yiğiter Yapı Denetim Limited Şirketi Burak Güven ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Eğitim Araçları İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

Emeklilerin maaşından yapılan kesinti 3.500 TL’yi buldu!

Binlerce TRT emeklisinin maaşı ek göstergelerin değişmesi yüzünden düştü. Bu nedenle, emekli maaşından yapılan kesintiler 3 bin 500 TL’yi buldu.

Kahve markası Tchibo'dan yatırım! Türkiye'yi merkez yapıyor!

Alman perakende ve kahve titanı Tchibo, Türkiye'deki yatırımlarını yeni bir enerjiyle yoğunlaştırmaya başladı. Marka, Türkiye'yi kahve sektörünün kalbinde konumlandırmayı hedeflerken, paketleme süreci için iş birliği fırsatlarına gözünü dikti.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Indexon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Indexon Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yiğiter ve Seyed Amır H.Sadr tarafından kuruldu.

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Demir Çelik Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Spor Toto Süper Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün başkanı Mehmet Yiğiner, yapımı devam eden Eryaman Stadı'nın sezonun ikinci yarısına da yetişmeyeceğini iddia etti.

Denizli Merkezefendi'nin kütüphane projesine özel ödül!

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Merkez Kütüphanesi projesi Sign Of The City Awards'tan 'En İyi Hizmet Yapıları' kategorisinde, 'Devam Eden En İyi Sosyo-Kültürel Yapı' dalında, Jüri Özel Ödülü'nün sahibi oldu.

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

İzmir Kemalpaşa Yiğitler Barajı için acele kamulaştırma yapılacak!

İzmir-Kemalpaşa Yiğitler Barajı işinin yapımı amacıyla bazı alanlar Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak.. 

Yiğiter Yapı Kimin Haberi

Yiğiter Yapı Kimin


Yiğiter Yapı Denetim Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Burak Güven ortaklığında kuruldu. 


Yiğiter Yapı Denetim Limited Şirketi iş konusu; Yapı Denetim Kurulusunun amacı; Can ve mal güvenligini teminen imar planına, fen, sanat ve saglık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapıdenetimini saglamaktır. Sirket bu amacını gerçeklestirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar



Yiğiter Yapı Denetim Limited Şirketi Adres; Sütlüce Mah.Bayrak Sok.No.2/1...