28 / 04 / 2024

yıkılmaya yüz tutmuş binalar

yıkılmaya yüz tutmuş binalar

Edirne'de birçoğu yıkılmaya yüz tutmuş tarihi binanın rölövesi lazerle çıkarılacak. Anıtlar Kurulu'nun kararıyla yıktırılacak metruk haldeki tarihi binalar, bu rölövelere göre aslına uygun yeniden yapılacak.

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

1938'de İstanbul'da yıkılmaya mahkum eski evler!

İstanbul'daki konutlar geçmiş yıllarda da kentin sorunlarından biriymiş... 1938 yılında yayımlanan gazetede "Yıkılmaya mahkum eski evler! başlıklı yazı o dönemdeki yapılar hakkında bilgi veriyor.

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

Zen Pırlanta'dan çılgın pırlanta yüzük indirimi! Büyük Zen Pırlanta indirimi başladı!

Zen Pırlanta, 2-22 Temmuz tarihleri arasında yüzüklerde inanılmaz fiyat avantajları sunuyor. Peki, Zen'de pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak! Çok gizli bilgi su yüzüne çıktı! Sır gibi saklanıyordu! Görenler küçük dilini yutacak

Dolar 6 gün sonra bu kadar olacak... Çok gizli bilgi sonunda su yüzüne çıktı... Devlet sırrı gibi saklanıyordu.. O rakamı görenler küçük dilini yutacak!..

Babalar Günü'nde Leapmotor'dan T03 alımlarında şık jest: ''Babaları baba yapan anneler''e tektaş yüzük hediye!

Leapmotor, Türkiye pazarına sunduğu son teknolojik araçlarıyla dikkat çeken yüzde yüz elektrikli araç üreticisi, Babalar Günü'ne özel bir kampanya düzenliyor. Şirket, T03 modeli satın alan müşterilere "babaları baba yapan tüm annelere" tektaş yüzük hediye edecek.

A101’de araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü!

A101’e hafta sonuna özel çılgın indirimler geldi. A101'de 3 Haziran’da araç tipi el süpürgesi 150 TL’ye, ayran sürahisi 40 TL’ye, yüz temizleme köpüğü 30 liraya düştü. İşte A101 Market 3 Haziran Cumartesi fiyat listesi...

BİM’de çamaşır makinesi temizleyici 24,75 TL’ye, yüz temizleme jeli 49 TL’ye, bulaşık fırçası 14,75 TL’ye düştü!

BİM’in 11 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, çamaşır makinesi temizleyici 24,75 TL’ye, yüz temizleme jeli 49 TL’ye, bulaşık fırçası 14,75 TL’ye düştü. İşte BİM 11 Nisan 2023 fiyat listesi...

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Benim de pırlantam olsun diyenlere fırsat! Pırlanta Safir Yüzük 2.800 liraya düştü! 20 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Tüm ürünlerine yüzde 65’lik dev indirim yapan Lal Pırlanta’da pırlanta safir yüzük 5 bin lira birden ucuzlayarak 2.800 liraya düştü. 0.10 Karat Pırlanta tek taş yüzük 16.000 liradan 5.143 liraya, pırlanta su yolu bilezik 11 bin lira birden indirime girerek 5.977 liraya satılmaya başlandı. 

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

yıkılmaya yüz tutmuş binalar Haberi

yıkılmaya yüz tutmuş binalar

Edirne'de birçoğu yıkılmaya yüz tutmuş tarihi binanın rölövesi lazerle çıkarılacak. Anıtlar Kurulu'nun kararıyla yıktırılacak metruk haldeki tarihi binalar, bu rölövelere göre aslına uygun yeniden yapılacak. Vali Dursun Ali Şahin, "Kültür ve Turizm Müdürlüğü yaptığı güzel çalışmayla tarihi konakları tek tek belirledi" dedi. 

Yeni...