19 / 05 / 2024

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Melahat Kıral tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kriptoda büyük vurgun nasıl yapılıyor? Uzmanı açıkladı!

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç yaptığı paylaşımda kriptoda büyük vurgunun nasıl yapıldığını açıkladı. İşte Alp Kılınç'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Kültigin İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Demircan ve Furkan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmaz34 İnşaat Plastik Temizlik Matbaa Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Köse tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmn Duman Hafriyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Şefik Duman tarafından kuruldu.

Altın piyasasının kahini İslam Memiş, bu defa çok açık konuştu: Büyük tufanın ayak sesleri

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmalarla ilgili önemli uyarılarda bulundu. Memiş, "Büyük tufanın ayak sesleri" ifadelerini kullandı. 

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faruk Tayyip Ebren tarafından kuruldu.

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede


Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Melahat Kıral tarafından kuruldu. 


Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, tretuvar, bordür, her türlü yol asfaltlama işleri ve taşeronluk hizmetleri yapmak. Her türlü inşaat malzemelerin imalatı, tuğla, kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana, tecrit ve izolasyon malzemeleri,...