02 / 05 / 2024

Yıktaş Yapı İnşaat iletişim

Yıktaş Yapı İnşaat iletişim

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Murat Aktaş, Fatih Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kartal, Cumhuriyet'te kuruldu.

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Agp Yapı İnşaat Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Güllü tarafından kuruldu.

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yüksek Fener İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Yükas Yapı İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yükas Yapı İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Yüksel Aslan tarafından kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Soyalan tarafından kuruldu.

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Yıldız Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldız tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Yıktaş Yapı İnşaat iletişim Haberi

Yıktaş Yapı İnşaat iletişim

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Murat Aktaş, Fatih Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de kuruldu. 


Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-Şirket Yurt içi de ve Yurt dışında her türlü İnşaat taahhüt işleri yapabilir.Şirket konut fabrika, ticarethane,yol,baraj, köprü,iskele,deniz ve hava limanları yapabilir. Şirket imar  kazı dolgu ,tasfiye ve blokaj işleri,şehir ve kasabaların içi ve dış yolları,su şebeke ve inşaat tesisleri,kanalizasyon şebekeleri beton,ve asfalt kaplama işleri ile ilgili taahhütlere girmek girilen bu taahhütleri bizzat ifa etmek veya yapmak. Şirket Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işlerinde bulunur. Bu tesislerin bakım ve onarımını yapmak.Şirket gayri menkuller üzerinde kat karşılığı inşaat yapar. Özel...