10 / 05 / 2024

yılbaşı kiralık villa

yılbaşı kiralık villa

İçişleri Bakanlığı'nın otellerde yılbaşı kutlama programlarını yasaklamasıyla yılbaşı kutlamak isteyen vatandaşlar da kiralık villalara yöneldi. 

Yılbaşı hindisinin kilogram fiyatı belli oldu! İşte hindi 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşına kısa süre kala hindi fiyatları merak konusu oldu. Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde hindi yetiştiriciliği yapan Muzaffer Çetin, yılbaşı öncesi hindilere yoğun talep olduğunu söyledi. Peki hindi fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kiralık villa arayanlar dikkat!

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte kiralık villa arayanların sayısı bir hayli arttı. Talebin artması ile birlikte dolandırıcılar bu durumu fırsata çevirdi. Peki, villa kiralarken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Kiralık villa fiyatlarına Kovid-19 dopingi!

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber vatandaşlar tatil planlarını devreye soktu. Kovid-19 önlemleri kapsamında kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenler kiralık villaları tercih ediyor. Artan talepler sebebiyle villa kiralarının fiyatları da uçtu.

Kiralık villalara Kovid-19 talebi!

Tüm dünyada alışkanlıkları değiştiren Kovid-19 salgını tatil anlayışını da etkiledi. Tatilciler, bu süreçte en çok izole ortamları tercih ederek kalabalık tatil alanlarından uzak kalmayı seçiyor. Kiralık villa tatili, yılbaşı tatilinde salgın koşullarına uygun konaklama tercih eden ve 2021 yılı için

Yılbaşı kutlamak isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi!

İçişleri Bakanlığı'nın otellerde yılbaşı kutlama programlarını yasaklamasıyla yılbaşı kutlamak isteyen vatandaşlar da kiralık villalara yöneldi. 

Siber dolandırıcılar yılbaşında villa kiralayanları hedef aldı!

Bu yılbaşı yasaklar dolasıyla eğlence merkezlerinin kapalı olması nedeniyle kiralık villalara talep arttı. Bu talep artışı siber dolandırıcıların da hedef kitlesini yeniden şekillendirdi.

Yılbaşı tatili için kiralık villalara talep arttı!

Yılbaşında toplu organizasyonunu engellemek için yasaklar yürürlüğe girse de eğlence düzenlemek isteyen vatandaşlar villa kiralayarak yasağı delmenin yolunu buldu. Taleplerin hızla arttığı bu villalar için günlük 600 TL'den başlayan ücret talep ediliyor. 

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Kiralık villalara koronavirüs ilgisi!

Koronavirüs sonrası izole tatil isteyen vatandaşlar kiralık villalara yöneldi. Kaş, Kalkan, Adrasan, Bozburun, Çeşme, Datça, Fethiye, Bodrum, Marmaris’te kiralık villa ve butik otellerin dolulukları temmuzun başından bu yana yaklaşık yüzde 100’lere ulaşmış durumda...

Tatillerde 'kiralık villa' furyası!

Koronavirüs salgını yaşamı birçok alanda etkilemeye devam ediyor. Kovid-19 sebebiyle konut sektörünündeki alışkanlıklar ve tercihler de tamamen değişti. Tatil döneminin başlamasıyla birlikte, kiralık müstakil evlere talep daha çok arttı...

yılbaşı kiralık villa Haberi

yılbaşı kiralık villa

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında bu sene yılbaşı geçen yılkilerden farklı geçecek. Hürriyet'te yer alan habere göre, İzmir'in Çeşme ilçesindeki otellerdeki doluluk oranı, sokağa çıkma kısıtlamalarında otel ve konaklama tesislerinin yılbaşı kutlama programları, eğlence ve balo düzenlenmesi yasaklanınca düşük seviyelerde kaldı. Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Başkanı Yakup Demir, bu sene otellerde doluluk oranının yüzde 20-25 doluluk olduğunu belirtti.

ÇEŞME'DE KİRALIK VİLLALAR DOLU

Genelgeden sonra vatandaşların otellerden çok kiralık villalara yöneldiğini dile getiren Demir, "Çeşme'nin yazlık nüfusu 40 binlerden 200 binlere ulaştı. Şu an Çeşme'de kiralık ev bulmak oldukça zor. Hafta sonlarında yaz günlerini aratmayan bir hareket var. Kış misafirlerimiz Çeşme'nin güzel havasını teneffüs etmek, şehir kalabalığından uzaklaşmak için geliyor. Siteler terk edilmemiş durumda. Yılbaşıyla ilgili...