14 / 05 / 2024

Yılbaşı otel rezervasyonları

Yılbaşı otel rezervasyonları

Ulusoy. AA muhabirine yaptığı açıklamada. yılbaşında seyahat acentaları kanalıyla tatile çıkacak vatandaşların paket tur satın aldıklarında, seyahat sigortasını yapmaları gerektiğini, bunun yasal bir zorunluluk olduğunu hatırlattı.

Başaran Ulusoy: Yılbaşı otel rezervasyonları arttı!

Yılbaşı otel rezervasyonlarında artışın başladığını söyleyen TÜRSAB Başkanı Ulusoy, "Şu ana kadar toplam kapasitenin yüzde 50'yi aşkın kısmı satıldı. Yılbaşına yaklaştıkça talebin daha da artmasını bekliyoruz" dedi

Bayram öncesi uçak rezervasyonları dörde katlandı, otel rezervasyonları arttı!

9 günlük Kurban Bayramı tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil beldelerine akın ediyor. Uçak bilet satışları yüzde 320 oranında artarken, otel rezervasyonlarının da yüzde 70 oranında artış gösterdiği belirtiliyor.

Avrupa Konutları Kayaşehir yılbaşı sonrasında başlıyor!

Artaş İnşaat'ın Avrupa Konutları Kayaşehir projesi yılbaşı sonrasında hemen başlayacak. Avrupa Konutları markasıyla projeler geliştiren Artaş İnşaat, böylece Kayaşehir'de ilk projesinin inşasına başlamış olacak...

Yüreğir Kışla Mahallesi kentsel dönüşüm yılbaşında tamamlanacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla Mahallesi 2.etap kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.Çelikel,Kışla Mahallesi’nde devam eden 1 etap kentsel dönüşüm çalışmalarının yılbaşında tamamlanacağını belirtti.

Tokat Turhal Büyük Otel icradan satılıyor!

Tokat ilinin Turhal bölgesinde bulunan Turhal Büyük Otel, apart evler, halı saha, basket ve voleybol sahası, sosyal tesis ve otopark ile birlikte 2 milyon 850 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Yusuf Ziya Yılmaz: Otel yatırımlarının kongre turizmi için önemi büyük!

Yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayacak olan Serra Otel'de düzenlenen kahvaltıya katılan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, otel yatırımlarının kongre turizmi için çok önemli olduğunu söyledi...

Folkart Towers'ta ilk yılbaşı partisi gerçekleşti!

Kuruluşundan bu yana hayata geçirdiği projelerle Ulusal ve Uluslararası ödüller kazanan Folkart Yapı, 2014 tamamladığı 200 metre yükseklikteki 46 katlı Folkart Towers sakinleri ve dostlarına La Vie Nouvelle'de yılbaşı kutlaması düzenledi.

Yılbaşı tatilinde AVM'lerde yoğunluk yaşandı!

Yılbaşı tatili, cuma günü eğitime ara verilmesi ve hafta sonu ile 4 günlük tatili fırsat bilen çocuklar, eğlence merkezlerine akın etti. Alışveriş merkezlerinde çocuklara yönelik eğlence imkanı sunan mekanlarda, yoğunluk yaşanıyor.

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Urankent'te yılbaşı mangal partisi düzenlenecek!

Urankent sakinlerinin bir arada olacağı yılbaşı mangal partisinde yapılacak çok özel hediye çekilişi ise 3 şanslı aileye yeni yılın ilk büyük ödüllerini kazandıracak...

İETT'den yılbaşı için 16 hatta 122 ek sefer!

İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli şekilde evlerine ulaşması için kentin merkezi noktalarında ek sefer uygulaması yapacak.İETT'den yapılan açıklamaya göre, kentin farklı notlarındaki 16 hatta 122 ek seferle hizmet verilecek.

İzmir'de ulaşım seferleri yılbaşı gecesi içi sıklaştırıldı!

Yılbaşında geceyi dışarıda geçirecek İzmirliler için ulaşım seferleri sıklaştırıldı. 31 Aralık akşamı, metro bağlantılı çalışan ve ana arterlerde sefer yapan bazı hatlarda son sefer saatleri 01.30 ve 02.00'ye kadar uzatıldı

Doğu Akdeniz'de turizmcilerin yılbaşı beklentisi düşük!

Numan Olcar: "Yılbaşı ve bayram gibi günlerde Ortadoğu'nun zengin, para harcayan turistleri bölgemize gelirdi. Ne yazık ki yaşanılan durumlar Ortadoğu'dan bölgemize gelen turisti de etkiledi" dedi.

Yılbaşı otel rezervasyonları Haberi

Yılbaşı otel rezervasyonları

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy'un AA muhabirine yaptığı açıklamada. yılbaşında otellerdeki rezervasyonun yüzde 50'den fazlasının dolduğunu söyledi.  


Ulusoy. AA muhabirine yaptığı açıklamada. yılbaşında seyahat acentaları kanalıyla tatile çıkacak vatandaşların paket tur satın aldıklarında, seyahat sigortasını yapmaları gerektiğini, bunun yasal bir zorunluluk olduğunu hatırlattı. 


Tatilcilere, yapılacak bütün görüşmelerde acentelerin belge numarasını ve acente unvanını mutlaka sormaları ve verilen numaranın, acente unvanının doğruluğunun Kültür ve Turizm Bakanlığı ya da TÜRSAB'ın internet sitelerinden sorgulamalarını öneren Ulusoy. şöyle konuştu: "Turlarda ve transferlerde can güvenliğini tehlikeye atıcı şekilde yıpranmış araçlar kullanılmadığına dikkat etmelerini tavsiye ediyorum. İnternetten rezervasyon yapan vatandaşların. tatil satın aldıkları internet sitelerinin acenta niteliğine sahip olup olmadığını kontrol etmelerini özellikle hatırlatmak isterim. Tüketiciler. TURSAB uyesı acentaların teyidi için internet sitelerinde...