21 / 07 / 2024

Yılbaşı tatilinde en çok tercih edilen yer

Yılbaşı tatilinde en çok tercih edilen yer

Seyehatseverler yurt içinde daha ılıman olan Ege ve Akdeniz çevresini tercih ederken, yurt dışında ise Türkiye'ye yakın Avrupa ülkelerinin yanı sıra daha sıcak olan Lübnan ve Dubai gibi ülkelere yöneliyor.

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

Yılbaşından bu yana en çok kaybettiren 14 hisse!

Borsa İstanbul yeni güne düşüşle başlarken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, yılbaşından bu yana en çok kaybettiren 14 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Yılbaşından bu yana en çok kazandıran 33 hisse!

Borsa İstanbul yeni haftanın ilk gününe yükselişle başlarken yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu, yılbaşından bu yana en çok kazandıran 33 hisseyi açıkladı. İşte o paylaşım...

Bungalovların yılbaşında doluluk oranı yüzde 91'i geçti...

Son yıllarda en çok tercih edilen uygun fiyatlı konaklama seçenekleri arasında bulunan bungalov evler, yılbaşı tatilinde büyük talep gördü. Tatilox.com’un araştırmasına göre, yılbaşında alternatif tatil seçeneği sunan bungalovlarda ortalama doluluk oranı yüzde 91 olarak belirtildi. 

2024 yılbaşı sofrasının maliyeti 4.300 TL'yi aştı! 

2024'de kısa süre kala yeni yıl kutlama planları yapılmaya başlandı. Geçen sene 2.500 TL’ye kurulabilen yılbaşı sofrası yeni yılda 4.300 TL'ye kurulacak.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

Yatırımcılar dikkat! Yılbaşından bu yana borsada en çok kazandıran ve kaybettiren sektörler

Küresel pay piyasalarından sene başından bu yana oldukça pozitif ayrışan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksinin dolar bazlı getirisi yılbaşından bu yana yüzde 100'ü aştı.

Yılbaşı öncesi hesaplara yatacak! 700 bin çalışan en az 2000 lira alacak

Milyonlarca çalışana yılbaşı öncesi ilaç gibi ödeme yapılacak. En az 2.004 TL hesaba geçecek. Ödemeler maaşa göre değişiklik gösteriyor. Merakla beklenen ödeme takvimi netleşti. Ödemelerden yaklaşık 700 bin kamu işçisi yararlanacak. İşte tüm detaylar...

Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar ortaya çıktı! En düşük maaş ne kadar olacak?

Emekli yılbaşı zammı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Emekli yılbaşı zammı için çekmecedeki rakamlar da ortaya çıktı. En düşük maaş ne kadar olacak?

Yılbaşı öncesi konut almak için en uygun zaman!

İnşaat sektöründe ve konut piyasasında yaşanan gelişmeleri değerlendiren MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz, yılbaşı öncesinin konut almak için en uygun zaman olduğunu söyledi..

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

İstanbul 216'da yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlar!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de 2 etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları’nda yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlarla konut sahibi olmak için son fırsatlar… Gün geçtikçe gelişen ve prim yapan projede konut fiyatlarının güncellenmesine sayılı günler kaldı…

Yılbaşı tatilinde en çok tercih edilen yer Haberi

Yılbaşı tatilinde en çok tercih edilen yer


Yeni yılı farklı coğrafyalarda karşılamak isteyenler yurt dışında en çok İtalya'yı tercih ediyor.  


Seyehatseverler bu kapsamda yurt içinde daha ılıman olan Ege ve Akdeniz çevresini tercih ederken, yurt dışında ise Türkiye'ye yakın Avrupa ülkelerinin yanı sıra daha sıcak olan Lübnan ve Dubai gibi ülkelere yöneliyor. 


Bir tur firmasının satış ve pazarlama müdürü Sarp Özkar, yerli turistin yılbaşı için öncelikle Avrupa'yı tercih ettiğini belirterek, Berlin, Roma, Napoli, Prag, Venedik, Paris, Barcelona, Viyana, Sicilya ve Milano'nun daha çok talep gördüğünü söyledi. 


Özkar, "Yılbaşı tatili tercihinde Roma, Milano, Venedik ve Sicilya, Türk damak tadına uygun lezzetleri, alışveriş imkanları ve insanların kültürel anlamda bize yakın olması sebebiyle ilk sırada" dedi. 


Berlin, Prag, Viyana turlarının, Noel'in son derece görkemli yaşanması, gece hayatı ve yılbaşı etkinliklerinde çeşitli alternatiflerin...