01 / 05 / 2024

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Metin Yılmaz, Necati Caymaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Ali Emiri Sokak'ta kuruldu.

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Kalem Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çito tarafından kuruldu.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Yükka İnşaat'tan 2.6 milyarlık dev proje! Mersin'e Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi geliyor!

Yükka İnşaat Tur. Tic. A.Ş. yeni projesi için düğmeye bastı. Mersin'de 2 milyar 621 milyon 50 bin TL'ye mal olacak "Saturn Palace Tarsus Turizm Konaklama ve Golf tesisi" için ÇED sürecini başlattı.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

İnşaat ve mühendislik sektörüne yeni düzenlemeler geliyor! 2023'te yüzde 50 büyüme bekleniyor!

İnşaat ve mühendislik sigortalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi,  2023 sonu itibariyle de yüzde 45-50 arasında artış beklediğini söyledi. 

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Toker İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Toker tarafından kuruldu.

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cresc Gayrimenkul Danışmanlık Proje Yönetim İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nurben Karatuna tarafından kuruldu.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayla Yıkım Hafriyat İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Fuat Özdemir tarafından kuruldu.

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi Haberi

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi

Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi, Mehmet Metin Yılmaz, Necati Caymaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


Yılcay İnşaat ve Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...