09 / 05 / 2024

Yıldırım 2014 projeleri

Yıldırım 2014 projeleri

Yıldırım'da trafik rahat nefes alacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Yıldırım' daki Davut kadı Caddesi ile Musababa Caddesi' ni birbirine bağlayan Dağyolu Caddesi' ni de genişletiyor...

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

Binali Yıldırım demek, proje demektir!

Partisinin Küçükçekmece Hürriyet Caddesi'ndeki seçim noktasını ziyaret eden AK Parti İBB Başkanı Adayı Yıldırım, "İstanbul’da büyük projeleri gerçekleştirdik. Binali Yıldırım demek tecrübe demektir. Binali Yıldırım demek, proje demektir" dedi...

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Kentsel dönüşüm Bursa Yıldırım'a değer katıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, özgün mimariye sahip modern pazar yerleri ile vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Aziz Yıldırım'ın FB için hazırladığı çılgın proje!

Fenerbahçe'nin Başkanı Aziz Yıldırım, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Yıldırım'ın Fenerbahçe için hazırladığı projeler ise merak ediliyordu. İşte Yıldırım'ın çılgın projeleri...

Yıldırım'da 895 konut yıkıldı!

Yıldırım’da 2014 yılından bugüne güvenli olmayan 895 konut yıkılarak yerine 2 bin 105 konut yeni konut inşa edildi.

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Yıldırım'a 2 büyük meydan ve AVM geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 2018 yılının vizyon projeleri ve kent yatırmları hakkında açıklamalar yaptı. 

Yıldırım 2014 projeleri Haberi

Yıldırım 2014 projeleri

Bursa gibi çarpık ve yoğun yapılaşmanın olduğu bir kentte hizmet üretmenin zorluklanna dikkat çeken Başkan Altepe. "Yol başta olmak üzere, park, yeşil alan, spor tesisi gibi sosyal donatı alanlarını mahallelerimize kazandırmak için kamulaştırma ve yıkım yapmak zorunda kalıyoruz. Ortalama her iş günü bir bina yıkıyoruz. Dağyolu Caddesi'nin Davutkadı - Musababa arasını tamamlamak üzereyiz. Bunun ardından Musababa - Zümrütevler arasını başlatacağız" diye konuştu. Yıldınm Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Elmas da Yıldırım ilçesindeki ulaşım yatırımları dolayısıyla Başkan Aftepe'ye teşekkür etti. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'daki Davutkadı Caddesi ile Musababa Caddesi'ni birbirine bağlayan Dağyolu Caddesi'ni de genişletiyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, "Burada yapılacak genişletme çalışması ile bölge trafiği önemli ölçüde rahatlayacak" dedi.

Raylı sistem ve yeni yolla trafiği rahatlatan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldınm'daki Dağyolu Caddesi'ni...