30 / 04 / 2024

yıldırım 75.yıl mahallesi Kentsel Dönüşüm

yıldırım 75.yıl mahallesi Kentsel Dönüşüm

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Edebali:"Yıldırım'a çağ atlatacak dönüşüme Değirmenlikızık ve 75. Yıl mahallelerinde başladık. " dedi.

Yıldırım'ın 75. Yıl Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Yeni Yıldırım hedefi için büyük önem taşıyan kentsel dönüşümün 2'nci büyük adımı 75. Yıl Mahallesi'nde atıldı. İsmail Hakkı Edebali'nin katılımı ile 75. Yıl Mahallesi'nde 8800 metrekare alanı kapsayan projenin temel atma töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da riskli binalar yıkılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi, Mollaarap Mahallesi'nde yer alan toprak kayması riski olan bölgelerde binaların yıkımıı gerçekleştirmeye devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi’nde yaşayan 70 hak sahibi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Çankaya 50. Yıl Mahallesi'nin sakinleri gecekondular için 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Belediyesi'nden satılık 112 konut ve 9 dükkan!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından 112 adet konut ve 9 adet dükkan ihale ile satılacak. İhale 24 Eylül 2020 günü saat 14:00’te gerçekleşecek.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

yıldırım 75.yıl mahallesi Kentsel Dönüşüm Haberi

yıldırım 75.yıl mahallesi Kentsel Dönüşüm

Katılımcı yönetim anlayışı ile belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, '4. Olağan Muhtarlar Toplantısı'nda ilçede bulunan 69 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. 


Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, belediye bürokratları ve muhtarlar katıldı. 


Toplantıda konuşan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, toplumun nabzını ölçen belediyecilik anlayışı gereği muhtarlarla her fırsatta bir araya geldiklerini söyleyerek; "Yıldırım'da başarılı olmak adına yerel yönetimin vatandaşa en yakın tarafı olan muhtarlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalara devam ediyoruz" dedi. 


ORTAK AKIL VURGUSU 


Yıldırım'ın ideal şehir olması hedefini gerçekleştirmenin 'ortak akıl' ile mümkün olacağını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Katılımcı belediyecilik anlayışı gereği toplumun tüm kesimlerine dokunuyoruz. 

Yıldırım'ı hak ettiği...