06 / 05 / 2024

yıldırım alt yapı çalışmaları

yıldırım alt yapı çalışmaları

İlçeyi modern ve yaşanabilir yer konumuna getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım'a kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar neticesinde yeni açılan yollar ulaşımı rahatlatıyor.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Yapı Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Feyzullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım Güngör: Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı!

İran'da meydana gelen depremin Van'da hissedilmesi ve Gelenler köyünde 40 evin yıkılması sonrası uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı. Afet uzmanı Doç. Dr. Yıldırım Güngör depreme dair yaptığı açıklamada, "Kerpiç evler mutlaka boşaltılmalı, artçılarda yıkılabilir." dedi...

Yıldırım'da kaçak yapılarla mücadele sürüyor!

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılarla mücadelesini devam ettiriyor.

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Yıldırım Yapı Grubu da yüzde 20 indirim kampanyasına katıldı!

 Yıldırım Yapı Grubu da konut alımlarında indirim kampanyasına katıldı. Kuleli Evleri Poyraz II ve Kuleli Evleri Bomonti projelerinde yüzde 20 indirim uygulanıyor...

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Bursa Yıldırım 304 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım'ı çarpık yapılaşmadan kurtaran Yıldırım Belediyesi, 2014 yılından itibaren 304 adet kaçak yapıyı yıktı.

Yıldırım Yapı Grubu'ndan 2 yeni proje!

Yıldırım Yapı Grubu " Kuleli Evleri" markasıyla Kuleli Evleri Bomonti 5 Ada  ve Kuleli Evleri Piripaşa Beyoğlu projelerine hazırlanıyor. İşte detaylar ...

yıldırım alt yapı çalışmaları Haberi

yıldırım alt yapı çalışmaları

Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışma gerçekleştirirken bir yandan imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da hızla sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde yeni açılan yollar ulaşımı rahatlatırken, ilçenin gelişimine de önemli bir değer katıyor. Yapılan çalışmalar sonucunda 2016'da 9 bin 539 metre, 2017'nin ilk iki ayında ise bin 513 metre olmak üzere toplamda 11 bin 52 metre yeni yol Yıldırım'a kazandırıldı. İlçedeki yerleşim alanlarının genişlemesi ile birlikte yeni yollara ihtiyaç duyulduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Yıldırım aynı zamanda en hızlı büyüyen ilçelerden birisi olma özelliğine sahip. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde kalkınmanın hızla arttığı gerçeğiyle...