16 / 05 / 2024

Yıldırım başbakan mı oldu

Yıldırım başbakan mı oldu

Rüya projelerin sembol ismi olarak anılan Binali Yıldırım, "Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokmak için ne gerekirse yapacağız. Ekonomiyi geliştireceğiz. Üretim yapan, ürettiğiyle zengin bir Türkiye olacağız" dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Bursa Yıldırım'da 5 adet iş yeri 16 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Bursa ili Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Samanlı ve Karapınar mahallelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Zekeriya Yıldırım yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding tarafından 24 Mart tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısında Yönetim kurulu komiteleri belirlendi. Zekeriya Yıldırım'ın yeniden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı olmasına karar verildi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı. Yüzde 95 uzlaşı ile başlanacak projede 11 bin konut inşa edilecek.

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

Yıldırım başbakan mı oldu Haberi

Yıldırım başbakan mı oldu

AK Parti’nin 2’nci Olağanüstü Büyük Kongresi dün yeni Genel Başkanı seçmek için Ankara’da toplandı. Kongre’ye tek aday olarak gelen Binali Yıldırım, AK Parti’nin yeni Genel Başkanı oldu. Oylama öncesi Binali Yıldırım'ı anlatan kısa filmde kendisinin birçok projenin hayata geçirilmesinde öncülük ettiği vurgulandı. Ardından Divan Başkanı Bekir Bozdağ, 'İcraatın adamı' olarak nitelendirdiği Binali Yıldırım'ı, konuşmasını yapmak için kürsüye davet etti. 


EKMEĞİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ


Binali Yıldırım, burdaki konuşmasında ‘Büyük Türkiye’nin dev projelerine’ dikkat çekti. Yıldırım, "İnşallah yeni dönemde ülkemizi 2023 hedeflerine kararlı bir şekilde götürmek için Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokmak için ne gerekirse yapacağız. Ekmeğimizi büyüteceğiz, ekonomiyi geliştireceğiz. Üretim yapan, ürettiğiyle zengin bir Türkiye olacağız" dedi. 


ÜÇÜNCÜ KÖPRÜ GELİYOR


Büyük projeleri teker teker hizmete açacaklarını anlatan Binali Yıldırım, son kaynağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...