01 / 05 / 2024

yıldırım dinlenme alanları

yıldırım dinlenme alanları

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Bursa Yıldırım'da bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Bursa Yıldırım'ın imar planlarına ortak alan vurgusu!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın imar planlarını düzenlerken ortak kullanım alanlarına da en az konutlar kadar önem verdiklerini söyledi.

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Yıldırım'ı krizi fırsata dönüştürerek inşa edeceğiz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İnsanlarımız için güvenli yaşam alanları inşa etmek, bir tercih değil zorunluluk. Biz bu zorunluluğu bir fırsata dönüştürerek, sadece binaları yenilemekle yetinmeyip, şehrimizi yeniden inşa edeceğiz." dedi.

Bursa Yıldırım'da vizyon projeler yükseliyor!

Bursa Yıldırım'da 2017 yılında yapılan projeler dönüşümün öncüsü oldu. Bölgede 2018 yılı içinde uzlaşma sağlanan hak sahipleri için yapılacak 850 konut ve ticaret alanlarının teslimatında geri sayıma geçildi. 

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Bursa Yıldırım'da ticari bina ve konut yapılamaz şerhi kaldırıldı!

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, Gökdere sınırındaki alanlar için ticari bina ve konut yapılamaz şerhi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayıyla kaldırıldı.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini hayata geçirdiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ”Bu dönüşümü sosyal donatı alanlarıyla destekleyerek, modern bir şehir oluşturacağız” dedi.

Bursa Yıldırım estetik çalışmalarla yenileniyor!

İlçede hizmet veren kamu kuruluşlarına verdiği desteği sürdüren Yıldırım Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak faydalandığı hizmet alanlarında yaptığı estetik çalışmalarla insanların yaşamını kolaylaştırıyor.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı dönüşümle yeniden inşa ediyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali,"Biz Yıldırım'ı dünün mirası olduğu kadar yarının emaneti olarak görüyor ve geleceğin Yıldırım'ını inşa etmek adına büyük riskler alıyoruz. Kentsel dönüşüm alanları ile yaşanabilir şehir Yıldırım'ı inşa ediyoruz" dedi.

yıldırım dinlenme alanları Haberi

yıldırım dinlenme alanları


Yıldırım’da kişi başına düşen yeşil alan miktarı her geçen gün artıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi. Eski parklarda da kapsamlı revize çalışmalarının da sürekli devam ettiği Yıldırım’da, parklar vatandaşlara yeşili ve huzuru bir arada sağlıyor. Son olarak geçtiğimiz ay açılan Çınarönü, Pınar ve Ihlamur parkları ile Yıldırım’ın çehresi daha da değişti. İlçedeki yeşil alan miktarı ise 20 bin 319 metre kareye yükseldi.

‘YILDIRIM’I GELECEĞE TAŞIYORUZ’

Yapılan her parkın bir amaca hizmet etmesine özen gösterdiklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’daki parklarda çocuklar için modern oyun grupları, güvenli kauçuk zemin, hayvanlar için kuş yuvaları, yemlik, suluk yetişkinler için fitness...