05 / 05 / 2024

Yıldırım Kule basın daveti

Yıldırım Kule basın daveti

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Binali Yıldırım, Kapalıçarşı çatısında restorasyonu inceledi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Kapalıçarşı’nın çatısına çıkıp restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Yıldırım Kule, Hollanda Büyükelçiliği'ne ev sahipliği yapacak!

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, 6 Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyledi...

Yıldırım Kule basın daveti Haberi

Yıldırım Kule basın daveti

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor. 


Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım’ın katılacağı basın kahvaltısında; İnşaat sektörünün gelişimi ve bugünkü süreci de değerlendirilecek.


Tarih: 21 Eylül 2017 (Perşembe)

Saat: 11.00


Adres: Balgat Mahallesi, Mevlana Blv....