14 / 05 / 2024

yıldırım kültür merkezi

yıldırım kültür merkezi

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Anadolu Yakası'na da AKM düşünüyoruz!

İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatan Binali Yıldırım, Anadolu yakasına bir kültür merkezi inşa etmeyi düşündüklerini açıkladı.

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıyor. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 11 Aralık'ta...

Bursa Yıldırım'a yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'a yeni bir aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Bursa Yıldırım'a dev Gençlik Merkezi geliyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Değirmenönü ve Karapınar mahallelerinde inşa edilecek olan Yıldırım Beyazıt Gençlik Merkezi ilçeye büyük değer katacak" dedi.

9 yıldır boş olan Atatürk Kültür Merkezi'ne dev kadro!

2007 yılında İstanbul 2 Numaralı Kültür Varlıkları Koruma Kurulu tarafından 1. Grup Kültür Varlığı olarak tescillenerek yıkılması engellenen AKM binası 9 yıldır boş.

yıldırım kültür merkezi Haberi

yıldırım kültür merkezi

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ile birlikte bu ay içinde açılacağı düşünülen İncirli Kültür Merkezi’ndeki çalışmaları inceledi. Yıldırım Belediyesi'nde yer alan habere göre; Kültür Merkezi’nin atölyeleri, okuma salonu ve 5000 eserlik zengin bir kitap koleksiyonu ile bölgenin kültür-sanat gereksinimlerini karşılayacak bir buluşma noktası haline geleceğini anlatan Yılmaz, “Bölgemize yeni bir mekân kazandıracak olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Gençlerin kendilerini yetiştirmesi ve insanlığa faydalı bireyler olması için bizler çalışmaya devam ediyoruz. Onlara olan güvenimiz tam” diye konuştu. 

MERKEZDE YEŞİLAY İLE BİRLİKTE ORTAK ÇALIŞMA YAPILACAK

İncirli Kültür Merkezi’nin gelecek nesillerin donanımlı bir şekilde kazandırılması için hayata geçirilmesinin planlandığını anlatan Başkan Oktay Yılmaz, şu ifadeleri kullandı: 

“Merkezimizde 70 kişinin faydalanabileceği bir çalışma alanı olacak. Bununla birlikte rahat oturma alanını da gençlerimizin...