27 / 04 / 2024

yıldırım planlama merkezi

yıldırım planlama merkezi

Yıldırımlılara dönüşümün anlatılacağı Yıldırım Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde dev ekranlı konferans salonu, dönüşüm projelerinin hazırlandığı Kentsel Tasarım birimi, AR-GE birimi, toplantı salonu ve Kalite Yönetim Temsilciliği bulunuyor.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Binali Yıldırım: Ataşehir'in de AKM'si olacak!

Seçim çalışmalarına Ataşehir ve Kadıköy'de devam eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Ataşehir'e bir kültür merkezi yapacaklarını söyledi.

Binali Yıldırım: Anadolu Yakası'na da AKM düşünüyoruz!

İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatan Binali Yıldırım, Anadolu yakasına bir kültür merkezi inşa etmeyi düşündüklerini açıkladı.

İsmet Yıldırım: İstanbul’un merkezi Ümraniye olacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, "Ümraniyeliler’le her zaman istişare edeceğiz, önce onları dinleyeceğiz" dedi...

Binali Yıldırım: İstanbul Haydarpaşa'ya tasarım merkezi kuruyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Haydarpaşa Limanı'nın ve Sultan Abdulhamid'in İstanbul-Bağdat tren yolunu yapmak için inşa ettiği garın da içinde olduğu bölgeyi, İstanbul Tasarım Merkezi yapıyoruz." diye açıklama yaptı. 

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım Haydarpaşa projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Haydarpaşa Garı'yla ilgili projesini açıkladı. Yıldırım, "Öyle alışveriş merkezi, binalar falan yok. Müze, kütüphane şeklinde düzenlenecek" diye açıklama yaptı. 

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

yıldırım planlama merkezi Haberi

yıldırım planlama merkezi


5 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen, Yıldırımlılara kentsel dönüşümün öneminin aktarılacağı ve ilçeyi ileriye taşıyacak vizyon projelerin tanıtılacağı Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi’nde dev ekranlı konferans salonu, dönüşüm projelerinin hazırlandığı Kentsel Tasarım birimi, AR-GE birimi, toplantı salonu ve Kalite Yönetim Temsilciliği bulunuyor. Yıldırım Belediyesi bürokratlarıyla merkezi inceleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Kentsel dönüşümün proje aşamasında ayrıntılı sosyal doku analizleri, anket ve görüşme içerikli saha araştırmaları ile dönüşümün sosyal ve ekonomik yapıya etkilerini inceliyoruz. Sonuçlar uzmanlar tarafından değerlendirilerek ortaya çıkan bilgiler ışığında dönüşümün yol haritasını oluşturuyoruz. Tamamlanan aşamaların ardından projenin gerçekleşeceği mahalle sakinlerini merkezimize davet ederek akıllarındaki tüm soru işaretlerini giderecek ve kentsel dönüşümde en önemli aşama olan vatandaş desteğini alacağız” dedi.



TÜRKİYE’DE ÖRNEĞİ YOK



Kentsel dönüşümün tam anlamıyla başarıya ulaşabilmesi...