27 / 04 / 2024

yıldırım ticari bina ve konut yapılamaz şerhi

yıldırım ticari bina ve konut yapılamaz şerhi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sınırları içerisinde yer alan Anadolu, Vatan ve Millet mahallelerinin Gökdere mevkiinde yer alan bölgeler için ticari bina ve konut yapılamaz sorununu çözüme kavuşturdu.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

Yıldırım Grup ticari projelerle fark yaratıyor!

Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler inşa etmeye devam ediyor. Birbirinden özel projelere imza atan firma fark yaratıyor. 

Yıldırım Grup, Ankara'da projelerine devam ediyor!

Ticari hayattaki yılların tecrübesini, birbirinden özel projelerle hayata geçiren Yıldırım Grup, Ankara’da prestijli projeler üretmeye devam ediyor. 

Yıldırım'da üç buçuk yılda 276 metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, metruk binaları yıkarak madde bağımlılarının mekanı olmasını önlüyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule'yi anlattı!

Ticari hayatta yılların tecrübesine rağmen hala ilk gün ki heves, heyecan ve azimle yeni projeler üretmeye devam eden Yıldırım Grup, 50. Yılını Cevizlidere’de inşa ettikleri Yıldırım Kule ile taçlandırıyor.

Vişne Han Kapalı Çarşısı ile ticaretin kalbi Yıldırım'da atacak!

Yıldırım Belediyesi'nin Vişne Caddesinde yapacağı ve 128 bin 292 metrekare kullanım alanına sahip olacak Vişne Han Kapalı Çarşısı'nın bünyesinde ticari alanlar, kongre salonu, çok amaçlı salonlar ve kapalı otopark bulunacak.

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 mahalleye yeni bina kazandıracak!

Bursa'nın yüzde 33'nü kentsel dönüşüm kapsamına alan Yıldırım Belediyesi, Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan mahallelerinde gerçekleştirecek çalışmalarla bölgelere yeni binalar kazandıracak.

Bursa Yıldırım'daki dönüşümde 723 bina yenilenecek!

Bursa Yıldırım Belediyesi’nin Ortabağlar, Güllük ve Mimarsinan mahallelerinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesiyle bölgedeki plansız yapılaşma yerini planlı ve güvenli konutlara bırakıyor.

Yıldırım'da ticari bina ve konut yapılamaz şerhi kaldırıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sınırları içerisinde yer alan Anadolu, Vatan ve Millet mahallelerinin Gökdere mevkiinde yer alan bölgeler için ticari bina ve konut yapılamaz sorununu çözüme kavuşturdu.

Bursa Yıldırım'da ticari bina ve konut yapılamaz şerhi kaldırıldı!

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, Gökdere sınırındaki alanlar için ticari bina ve konut yapılamaz şerhi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayıyla kaldırıldı.

Yıldırım Belediyesi'nden vergi hatırlatması!

Yıldırım Belediyesi'ne vadesinde ödenmemiş; bina, arsa, arazi, ilan ve reklam, çevre temizlik vergisi ile yol harcama katılım payı borcu bulunan mükelleflerin borçlarına ödeme kolaylığı ve faiz indirimi imkanı sağlanan ödeme hizmetinde başvurular sürüyor.

yıldırım ticari bina ve konut yapılamaz şerhi Haberi

yıldırım ticari bina ve konut yapılamaz şerhi


Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sınırları içerisinde yer alan Anadolu, Vatan ve Millet mahallelerinin Gökdere mevkiinde yer alan bölgeler için ticari bina ve konut yapılamaz sorununu çözüme kavuşturdu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Anadolu, Vatan ve Millet mahallelerinin Gökdere mevkiinde yer alan bölgenin doğal sit statüsünün ‘Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı’ olarak tescil edilmesi karara bağlandı. Konu hakkında açıklamada bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekilleri ile Ankara’da yoğun bir mesai yaptıklarını söyleyerek, “Bölgede günübirlik sökülebilir takılabilir büfe ve lokanta gibi yapılar hariç ticari bina ve konut yapılmaması şerhi ortadan kaldırılarak konu çözüme kavuşturuldu” dedi.



ÖNCELİĞİMİZ KAMU MENFAATİ


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın aldığı kararla birlikte bölge sakinlerinin herhangi bir mağduriyet yaşamayacağını belirten Yıldırım Belediye Başkanı...