02 / 05 / 2024

yıldırım yaşam kalitesi

yıldırım yaşam kalitesi

Yıldırım'a çağ atlatacak kentsel dönüşüm projesi ile şehrin çehresini değiştirmeyi hedefleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çeşitli sebeplerden dolayı ilçeden göç edenleri tekrar geri kazanmak istediklerini söyledi.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'da yaşam kalitesini artırıyoruz!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu. Edebali:"Yıldırım'a çağ atlatacak dönüşüme Değirmenlikızık ve 75. Yıl mahallelerinde başladık. " dedi.

Ekrem Yıldırım kimdir? Ne iş yapıyor? Nereli? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Grup Başkanı Ekrem Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Yıldırım daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Yıldırım'ın eğitim hayatı nasıldı?

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başladı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Mevlana Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 7.etap çalışmalarına başlandı. 

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleri ayırdı!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Kaan Yıldırım, koronavirüs nedeniyle evlerini ayırmaya karar verdi.

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

yıldırım yaşam kalitesi Haberi

yıldırım yaşam kalitesi

Yıldırım'da mekânları geliştirmekle kalmayıp gelişmiş bir toplum oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Edebali, "Yaşam standartlarının yükselmesi sayesinde ilçeden göç eden vatandaşlarımız yeniden Yıldırım'da yaşamak isteyecek" dedi. 


ŞEHRİN ÇEKİM MERKEZİ 


Değirmenlikızık ve 75. Yıl mahallelerinde özel sektör marifetiyle temeli atılan projelerle kentsel dönüşüme fiziki olarak başladıklarını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Dönüşüm şehrin siluetini güzelleştirecek ve yaşam standartlarımızın yükselmesine katkı sağlayacak. Sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer değerleriyle yaşanabilir şehri oluşturarak, Yıldırım'ı cazibe merkezi yapıyoruz" şeklinde konuştu. 


Bursa...