29 / 04 / 2024

Yıldırıma yeni üniversite mi yapılacak

Yıldırıma yeni üniversite mi yapılacak

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "İlçemize en az 1 üniversite daha kazandırmak istiyoruz. Sonrasında da sizlerle işbirliği içinde projeler hayata geçirmekten mutlu oluruz" dedi.

Esenyurt'ta konut mağdurlarından eylem! '14 yıldır evimizi alamadık...'

Esenyurt'ta 14 yıldır tamamlanmayan sitenin önünde toplanan konut mağdurları, bir an önce mağduriyetlerin giderilmesini talep etti.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

4 yıldır fiyatı değişmedi ama yeni yılda yüzde 200 zamlanacak!

Plastik poşetlerin yeni yıldaki fiyatı için zam teklifi sunuldu. 4 yıldır 25 kuruştan satılan poşetlerin yeni fiyatının 75 kuruş olması talep edildi.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Eminönü Yeni Camii'nin restorasyonu 2 yıldır tamamlanamadı!

İstanbul'un 355 yıldır simgeleri arasında bulunan Eminönü'ndeki Yeni Camii'nin restorasyon çalışmaları iki yıldır tamamlanmayı bekliyor. 

Yıllardır mağarada yaşayan adam kulübeye taşındı!

Balıkesir Bigadiç'te 40 yıldır mağarada yaşayan 74 yaşındaki İskender Gündüz, kendisi için inşa edilen kulübeye taşındı.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Binali Yıldırım'dan İstanbul'a 955 yeni kreş müjdesi!

Cumhur ittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, yaptığı açıklamada; İstanbul'un 300 tane mahallesinde kreş yok. Bu mahallelerin hepsine kreş yapacağız. Toplam 955 tane yeni kreş yapacağız" dedi.

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Yıldırıma yeni üniversite mi yapılacak Haberi

Yıldırıma yeni üniversite mi yapılacak

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Amerika'nın Louisiana eyaleti Baton Rouge şehrinde eğitim veren Southern Üniversitesi'nin Uluslararası İlişkiler Dekanı Prof. Dr. Barbara Carpenter, Southern Üniversitesi Türkiye Özel Temsilcisi Doç. Dr. Osman Kandara ve Baton Rouge İl Kültür Müdürlüğü Satış ve Pazarlama Müdürü Regina Poıter'ı makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Edebali, ilçe hakkında misafirlerine bilgiler verdi. Yıldırım'ın Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik etmiş köklü bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Edebali. "İlçemize en az 1 üniversite daha kazandırmak istiyoruz. Sonrasında da sizlerle işbirliği içinde projeler hayata geçirmekten mutlu oluruz" dedi. 


YILDIRIMI YENİDEN TASARLIYORUZ 

Özellikle son 30-40 yıllık süreçte yaşanan aşırı göç nedeniyle ilçenin plansız yapılaştığı bilgisini veren Başkan Edebali, "Tüm dünya şehirleri için bir gereksinim olan kentsel dönüşüm. Yıldırım için de...