04 / 05 / 2024

Yıldız Grup Danışmanlık iletişim

Yıldız Grup Danışmanlık iletişim

Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fay Yönetim Bilişim Danışmanlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygur tarafından kuruldu.

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emk Grup Site Yönetimi Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Geyve ve Şafak Uçak ortaklığında kuruldu.

Ahb Grup Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahb Grup Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Bozkuş tarafından kuruldu.

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aras tarafından kuruldu.

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emir Grup Tesis Bina Yöntemi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güzel tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Prımepaths Grup Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile A.Quadrı Awere tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

İstasyon Grup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstasyon Grup Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Civelek ve Samet Çengel ortaklığında kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Yıldız Grup Danışmanlık iletişim Haberi

Yıldız Grup Danışmanlık iletişim


Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürol Akyıldız tarafından kuruldu. 


Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak projeyöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 Yıldız Grup Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres: 7-8-9-10.Kısım Mah.Çobançeşme E-5 Yan Yol Cad.B Blk.22/2/333 Ataköy