13 / 05 / 2024

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat adresi

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat adresi

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Otellerdeki Yeşil Yıldız uygulamasına çevre ödülü!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen ‘Yeşil Yıldız’ uygulaması ‘en iyiler’ arasında gösterildi ve ‘Uluslararası Yeşil Elma Çevre Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

RadissonBlu Hotel Kayseri Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan ‘Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi’ projesi kapsamında; RadissonBlu Hotel Kayseri, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen “Yeşil Yıldız” belgesini aldı.

Antalya Fame Residence Otel Yeşil Yıldız belgesi aldı!

Kemer merkezindeki 5 yıldızlı Fame Residence Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi olan Yeşil Yıldız'ı almaya hak kazandı.

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi ve "Sürdürülebilir Turizm" kapsamında, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' unvanını almaya hak kazandı.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Wyndham Grand İzmir Özdilek yeşil yıldız belgesi aldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ETİK katkılarıyla "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi" ve "Yeşil Yıldız" belgesi alan turizm tesisleri Özdilek Wyndham Otel ev sahipliğinde düzenlenen akşam yemeğinde ödüllerini aldı.

Boyalık Beach Çeşme Yeşil Yıldız'ın sahibi oldu

Boyalık Beach Çeşme, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yürüttüğü "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi kapsamında gerekli koşulları yerine getirenlere verilen Yeşil Yıldız'ın sahibi oldu.

NG Sapanca’ya Yeşil Yıldız kalite belgesi verildi!

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Dedeman Zonguldak Yeşil Yıldız ile taçlandı!

Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi (Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi) ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Gloria Verde Resort Yeşil Yıldız aldı!

Doğa ile iç içe tatil imkanı sunan Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi"ni almaya layık görüldü.

Gebze Yıldız Park Evleri Nisan'da teslim ediliyor!

Posta Doğu Marmara gazetesinde Yıldız Park KG Grup sahibi Turgut Danacı ile gerçekleştirilen röportajda Danacı, Gebze'de devam eden projelerini, kentsel dönüşümü, yapacaklarını ve hedeflerinden bahsetti...

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat adresi Haberi

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat adresi

Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Basri Elçi ve Eyyüp Akdulum ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.


Yıldız Marmara Konaklama İnşaat Taahhüt Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. İNŞAAT TAAHHÜT:a.Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç)   b.İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç)c.İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) d.Yıkım işleri (binaların...