05 / 05 / 2024

Yıldız Teknopark maslak

Yıldız Teknopark maslak

Yıldız Teknopark yeni merkezini İstanbul Maslak’ta açacak. Maslak'taki teknoparkın finans teknolojileri yani fintech yatırımlarına odaklanacağı açıklandı... 

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Esenler ilçesi, Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesine ( Teknopark ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yıldız Teknopark'ta kira indirimi desteği devam edecek!

Yıldız Teknopark Genel Müdür Yardımcısı İsa Turgut İnci, "Sağladığımız Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi desteğine devam edeceğiz." dedi.

Yıldız Teknopark'tan 87 firmaya kira indirimi!

Yıldız Teknopark, 2015 yılından beri bünyesinde bulunan şirketlere Ar-Ge Teşvik Fonu kapsamında kira indirimi yapıyor. Kira indirimi teşvikinde 2020 yılında 87 firma hak kazandı.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu yıkıldı!

Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Maslak'taki yurdu öğrenci yıkıldı. Yıkılan yurdun yerine henüz ne yapılacağına ilişkin net bir bilgi bulunmuyor.

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi açıldı!

Yoy Bilişim Turizm Limited Şirketi Yıldız Teknopark Şubesi 5 Şubat 2015'te, 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Onur Yavuz ve Ahmet Yavuz ortaklığında açıldı.

Başakşehir İkitelli Yıldız Teknopark ek alanı imar planı askıda!

Başakşehir İkitelli'de Organize Sanayi Bölgesi alanındaki Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yıldız Teknopark ek alanının imar planı askıya çıktı. Bölgede 1,5 yıl önce temeli atılan Yıldız Teknopark binası da 3 ay sonra açılacak..

Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ı Kuluçka Merkezi açılışı yapıldı!

Geleceğin Bill Gates, Steve Jobs’larını yetiştirmeyi hedefleyen Yıldız Teknik Üniversitesi ( YTÜ ) Teknopark’ ı olan ‘ Kuluçka Merkezi ’ nin açılışı, 21 Şubat 2014 tarihinde düzenlenen bir tören ile gerçekleşti.

Yıldız Teknik Üniversitesi Maslak Öğrenci Yurdu boşaltılıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi'ne ait İstanbul'u en merkez bölgelerinden birinde yer alan Maslak Öğrenci Yurdu sağlam olmadığı için boşaltılıp yıkılacak...

Ar Yıldız, Haziran sonuna kadar 12 mağaza açacak!

Ankara'da 2, İstanbul ve Fethiye'de 4 mağazası bulunan Ar Yıldız, 12 tane mağaza da Haziran sonuna kadar açacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi akademik personel arıyor!

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Mimarlık Fakültesi'nde görevlendirilmek üzere doçent ve yardımcı doçent arıyor

WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi kurdu!

Dünyanın en büyük pompa ve pompa sistemleri markalarından biri olan WILO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde (YTÜ) “Pompa Teknolojileri Eğitim Merkezi” kurdu. WILO'nun YTÜ'ye armağan ettiği eğitim merkezinin 9 Mart 2012 tarihinde gerçekleşen açılışını, WILO P

Ar Yıldız'dan 8 Mart'ta Kadının Değerini Bilen Erkekler'e ödül!

Kadınlar, Facebook'ta 8 cümle ile eşlerini anlatacak; birincilik ödülü Side'de 5 yıldızlı ikinci balayı... Mutfaktan başlayarak yaşamın her alanında Türk kadınının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Ar Yıldız, erkekleri de bu çabaya ortak olmaya çağı

Mira Beşyıldız Evleri'nde 320 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Mira Beşyıldız Evleri projesinde yıl sonunda teslimler başlıyor. Projede ev fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor

Yıldız Teknopark maslak Haberi

Yıldız Teknopark maslak

Türkiye’deki teknoparklar genişlemelerini sürdürüyor. Üniversite bünyesindeki en büyük teknoparklardan olan Yıldız Teknopark da yeni merkezini İstanbul Maslak’ta açacak. İş dünyasının kalbinin attığı semtteki teknoparkın finans teknolojileri yani fintech yatırımlarına odaklanacağı açıklandı. 

Milliyet'ten Hanife Baş'ın haberine göre; Yıldız Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mesut Güner, 148 bin metrekarelik alanda, 12 binada faaliyet gösterdiklerini belirterek, “4.500 metrekarelik kuluçka merkezi, 55 bin metrekarelik rekreasyon alanı, 400 metrekare prototip alanı ile Türkiye’nin teknoloji üssü olarak çalışıyoruz” dedi.

İstanbul Maslak’ta yeni bir merkez kurmak için çalışmalara başladıklarını açıklayan Güner, “İstanbul’da Davutpaşa ve İkitelli’de iki merkezimiz var. Üçüncü yerleşkemiz Maslak olacak. Burada üniversitemizin bir binası vardı. Büyükdere Caddesi üzerinde.

Atıl durumdaydı

16 dönümlük yer. Bu bina 2013’den beri atıl durumdaydı. Eski binayı kaldırma çalışmaları başladı. 3-4 ay içinde kendi...