03 / 05 / 2024

yıldızdağı kış sporları turizm merkezi

yıldızdağı kış sporları turizm merkezi

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi Projesi ile ilgili Vali Zübeyir Kemelek, İnşaatların hızlı ilerlemesi halinde 2013 sonunda ve 2014 kışında tesisin küçük bir bölümünü faaliyete geçirebiliriz şeklinde konuştu.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Erzurum Yıldızkent kültür merkezi inşaatı devam ediyor!

Palandöken Belediyesi’nin prestiji projeleri arasında yer alan ve yapımı Yıldızkent’te devam eden Kültür Merkezi için inşaat devam ediyor.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Geçen sezon faaliyete başladığı ilk günden itibaren kayak severler tarafından büyük ilgi gören Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne suni karlama ve gölet yapılacak!

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi 'ne suni karlama sistemi ve yapay gölet yapılacağı bildirildi.

Tokat Yıldıztepe'ye arıtma tesisi yapılacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Yıldıztepe köyüne 520 bin TL'lik bir yatırımla içme suyu artıma tesisi yapılacağını söyledi.

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi turist akınına uğradı!

Sivas'ta hafta sonu ve yarıyıl tatilini fırsat bilen kayak severler ve vatandaşlar, Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi'nde yoğunluğa neden oldu. Kayak severler, hafta sonu ve sömestir tatilini değerlendirmek için Yıldız Dağı'na akın etti.

yıldızdağı kış sporları turizm merkezi Haberi

yıldızdağı kış sporları turizm merkezi


Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi projesine ilişkin, ''İnşaatların hızlı ilerlemesi halinde 2013 sonunda ve 2014 kışında tesisin küçük bir bölümünü faaliyete geçirebiliriz'' dedi. 

     Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi ve İl Halk kütüphanesi projeleri kapsamında yapılanlar ve yapılacaklar konusunda İl Özel İdaresi'nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda ilk olarak projelerle ilgili sunum gerçekleştirildi. 

     Vali Zübeyir Kemelek, sunum sonrasında yaptığı konuşmada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nin plan, proje ve tahsis kısımlarının tamamlandığını bildirdi. Bundan sonra yapılacak işlerin somut yatırımlardan oluşacağını, mevsimin el verdiği günlerden itibaren işlerin başlayacağını ve kış süresinde de kamulaştırma işlemlerinin tamamlanacağını belirten Kemelek, ''Bölgenin rakımı oldukça yüksek. İnşaatların hızlı ilerlemesi halinde 2013 sonunda ve 2014 kışında tesisin küçük bir bölümünü...