14 / 05 / 2024

Yıldızlar Koleji bahçeşehir

Yıldızlar Koleji bahçeşehir

İlkinde Eskidji tarafından 22 milyon liradan ihaleye çıkan Bahçeşehir Yıldızlar Koleji, 2. kez Turyap tarafından 19 milyon 155 bin TL ile satışa sunulmuştu. Kolejin satışı yine gerçekleşemedi...

Bahçeşehir Yıldızlar Koleji, 6 Mart'ta satılıyor!

Bahçeşehir Yıldızlar Koleji, Eskidji tarafından 6 Mart tarihinde satılıyor. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi verilen Bahçeşehir Yıldızlar Koleji'nin toplam bedeli 22 milyon TL olarak belirlendi

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Bahçeşehir Koleji Antalya'ya 72 milyon TL'lik kampüs inşa ediyor!

Bahçeşehir Koleji, Antalya’nın Serik ilçesine 22 bin 500 metre karelik alana yeni kampüs inşa edecek. İnşa edilecek kampüsler  Bahçeşehir Koleji'nin en büyük 3 kolejinden biri olacak. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji bu yıl Göktürk kampüsünü açacak!

Bahçeşehir Koleji, Türkiye genelinde 61 ilde 128 kampüsle faaliyetlerini sürdürüyor. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ, "Türkiye genelinde ise Kumluca, Bolu, Zonguldak, Konya, Ankara Eryaman, İzmir Kuzey, Ünye, Nevşehir ve Fethiye kampüslerimizi hayata geçireceğiz" dedi...

Bahçeşehir Koleji Muş 1071 kampüsü hizmete açıldı!

Bahçeşehir Koleji tarafından 15 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Muş 1071 kampüsü açıldı.

Bahçeşehir Koleji, 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı!

Türkiye'nin 56 ilinde 125 kampüsü bulunan Bahçeşehir Koleji, 2016 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Sivas'taki 4 Eylül Sivas Kampüsü'nü devraldı.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Bahçeşehir Gölet yürüyüşe kapatıldı!

Başakşehir'in en prestijli yerleşim bölgelerinden Bahçeşehir'de, belediyeye ait araziyken imara açılan ve tartışmalı inşaatın devam ettiği gölet bölgesindeki yürüyüş parkuru kapatıldı.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyat!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir fiyat listesi 3+1'lerde 1 milyon 15 bin TL'den başlıyor. 2+1 dairelerin satıldığı Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet daireden meydana geliyor.

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

Bahçeşehir Koleji'nin yüzde 48 hissesi Enver Yücel'e satıldı!

ABD'li özel yatırım fonu Caryle, 2011'de satın aldığı Bahçeşehir Koleji'ndeki yüzde 48 hissesini, okulun kurucusu Enver Yücel'e sattı. Yücel, yeniden Bahçeşehir Koleji'nin tamamına sahip oldu.

Referans Bahçeşehir'in yüzde 37'si satıldı!

Referans Bahçeşehir, yatırımcıların gözde projesi oldu. Lanse edildiği günden bu yana kısa sürede yüzde 37’lik satış rakamına ulaşan proje, bölgenin en çok talep gören konut projesi olurken Bahçeşehir’in ise şimdiden referansı oldu.

Yıldızlar Koleji bahçeşehir Haberi

Yıldızlar Koleji bahçeşehir

TOKİ, Turyap müzayedesi ile 27 Haziran'da Bahçeşehir'de yer alan Yıldızlar Koleji'ni satışa sunmuştu. Ancak alıcı çıkmadı. Yıldızlar Koleji 6 Mart'ta da Eskidji tarafından satışa çıkarılmış ancak yine olumlu sonuç alınamamıştı. 


Başakşehir Hoşdere'de yer alan ve 7 bin 435 metrekarelik alana sahip Yıldızlar Koleji'nin fiyatı Eskidji tarafından satışa çıktığında 22 milyon TL'ydi, 27 Haziran'da Turyap tarafından yapılan ihalede ise 19 milyon 155 bin TL olarak belirlenmişti. 


Yıldızlar Koleji'nde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi veriliyor. Yap işlet devret modeline uygun olarak 25 yıldır kira sözleşmesi olan Yıldızlar Koleji'nde kiracının aykırı davranışları ile TOKİ tarafından sözleşme feshedilmişti. 


Yıldızlar Koleji'nde 1040 metrekare bodrum kat, 890 metrekare zemin katı, 890 metrekare 1. normal kat, 890 metrekare 2. normal kat, 950 metrekare 3. normal kat bulunuyor. Toplam...