03 / 05 / 2024

Yıldızpark Modern iletişim

Yıldızpark Modern iletişim

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.

Yıldızpark Modern'de yüzde 1 peşinat! Yıl sonu teslim!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen Yıldızpark Modern'de yüzde 1 peşinat ile konut alınabiliyor...

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern satış ofisi!

Gaziosmanpaşa Yıldız Park Modern satış ofisi İstanbul Cad. Berceste Sok. (5. Sok.) Gaziosmanpaşa / İSTANBUL adresinde yer alıyor...

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Ataşehir Modern iletişim!

Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bahaş Esenyurt iletişim bilgisi!

Bahaş Esenyurt projesi 4-20 katlı 10 blok şeklinde yükseliyor. Bahaş Esenyurt iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Ümraniye Modern East AVM iletişim!

141 mağazanın bulunduğu Modern East AVM bugün açıldı. İşte 4 katlı olarak tasarlanan Ümraniye Modern East AVM iletişim bilgileri...

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi açıldı!

As-Bel İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yıldız Şubesi, Alper Şimşek Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Beşiktaş, Abbasağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde açıldı.

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim!

Zeytinburnu Büyük Yalı Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Büyükyalı İstanbul projesinin ilk etabında 453 adet bağımsız birim satışa çıkarılacak...

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim!

Hadımköy Yeni İstanbul Evleri iletişim için 0212 488 56 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3. Köprü bağlantı yoluna 1,5 kilometre mesafede olan proje Benna Grup İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Yıldızpark Modern iletişim Haberi

Yıldızpark Modern iletişim

Gaziosmanpaşa ve Eyüp ilçelerinin kesiştiği İstanbul Caddesi üzerinde , Avrupa'nın en büyük eğlence ve alış veriş merkezi olan Vialand'ın hemen yanı başında yer alan projede yaşam başladı.


Toplam 397 Daire’nin yer aldığı projede 1+1 Daireler’in satışı tamamlandı. Projedeki son daireler; 2+1 (120 m2) : 442.225 TL'den, 3+1 (150 m2) : 517.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


 Projeden yer sahibi olmak isteyenler, minimum %25 Peşinat ve kalan %75’lik tutarı anlaşmalı bankalar vasıtası ile 120 aya kadar taksitle ödeyebilirler. 

Bayraktar Grup, Avrupa Yapı, Dasis Yapı ve Erkay Grup'un oluşturduğu Gaziosmanpaşa İş Ortaklığı bünyesinde geliştirilen proje'de her daireye 1 adet kapalı otopark, 24 saat güvenlik, Fitness center , Bay- Bayan Sauna ve Vitamin Bar’dan oluşan sosyal aktivite merkezi ve 1 adet açık yüzme havuzu yer...