17 / 05 / 2024

Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri

Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri

Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Karaduman tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Türk demir-çelik sektörü Avrupa’da toparlanmaya başladı

Türkiye demir-çelik sektörü, Afrika pazarındaki istikrarlı büyümesini devam ettirirken Avrupa pazarında da toparlanmaya başladığı kaydedildi. Türkiye’nin 2023 senesi Ekim ayı ihracatı yüzde 7,4 otranında artış ile 22,9 milyar dolar olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıntıları...

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

İhracatçılar açıkladı! Demir çelik sektörü 2024 yılına hedef koyamıyor

Türk demir çelik ve demirdışı metaller sektörünün dünyadaki rekabet gücünü kaybettiğini belirten Ege Demir ve Demirdışı Metallar İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ertan, ihracatta Avrupa’nın payının yüzde 43’ten yüzde 31’e gerilediğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devin Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgut Yıldırım tarafından kuruldu.

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Yapısal Demir Çelik Hırdavat İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Polat tarafından kuruldu.

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Buğra Hırdavat Demir Çelik Metal Tekstil Ve Sanayi Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Buğra Yüksel tarafından kuruldu.

Galer Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Galer Demir Çelik Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Oskan tarafından kuruldu.

Memka Demir Çelik İnşaat Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memka Demir Çelik İnşaat Ve Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kayuk tarafından kuruldu.

Tonaj Yapı Demir Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Tonaj Yapı Demir Çelik Anonim Şirketi Çekmeköy'de Gülcan Yıldırım tarafından kuruldu.

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demaxx İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de İlker Yıldırım tarafından kuruldu.

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Haberi

Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri

Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Uğur Karaduman tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Yılkar Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Şirket Her Türlü demir ve çelik ürünlerinin alımını, satımını, imalatını ve pazarlamasını yapar. 2. Şirket her türlü inşaat malzemelerinin alımını, satımını, imalatını ve pazarlamasını yapar. 3. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. Her türlü büyük ve küçük sanayi siteleri inşa etmek, Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile...