15 / 05 / 2024

yılmaz morgül

yılmaz morgül

Yılmaz Morgül kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Yılmaz Morgül, hafta sonu Cihangir’deydi.

Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın Çeşme'deki oteli 250 milyon euroya satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın Çeşme’deki Zigana isimli Oteli 250 milyon euroya satılıyor.

Yılmaz: Enflasyon 2024’de ciddi anlamda gerileyecek! 2026 yılında tek haneli rakamlara inecek!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni oldukça hareketli günler bekliyor. Pazartesi günü 12. Kalkınma Planı ile 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçesi’nin Meclis’e sunulması beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, enflasyon hedefine ilişkin iddialı konuştu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan son dakika açıklaması: "Yıl sonuna kadar ek bir vergi artışı..."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 6 Şubat depremlerinin vergi artışının ana sebebi olduğunu söyleyerek "Kendiliğinden güncellenecek vergiler haricinde ek bir vergiyi, ilave bir vergiyi yıl sonuna kadar tartışma durumu yok" dedi.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? Mustafa Yılmaz açıkladı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, kurul kararıyla onaylanan Şarj Hizmeti Yönetmeliği’ne yönelik açıklama yaptı. Peki Kimler şarj istasyonu kurabilecek? Fiyatlar nasıl belirlenecek? İşte ayrıntılar...

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak kısımlar yıkılıyor!

Bodrum'da yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil'in kaçak villası için süreç nasıl işledi?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'de aldığı villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkımına başlandı. 

Yılmaz Özdil'in villasının kaçak eklentileri yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye çıkarılan villanın kaçak eklentileri yıkılıyor.

Yılmaz Özdil’in kaçak yapılı villası yarın yıkılıyor!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in Bodrum Bitez’deki villasının kaçak bölümleri ile ilgili flaş bir gelişme meydana geldi. Özdil’in villasında bulunan kaçak yapıların yarın yıkılacağı ortaya çıktı. 

Yılmaz Özdil'in villasındaki kaçak bölümler yıkılacak!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villadaki kaçak yapılan bölümlerin 15 gün içinde yıkılacağı açıklandı.

Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ın villasından taşındı!

Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile kaldığı villadan ayrılıp Göktürk’teki evine taşınmış...

yılmaz morgül Haberi

yılmaz morgül

Yılmaz Morgül kazandıklarını gayrimenkule yatırmaya devam ediyor. Yılmaz Morgül, hafta sonu Cihangir’deydi. 


Ev baktığını söyleyen Yılmaz Morgül, “Beşinci evimi buradan alıyorum. Beğendiğim evin fiyatı da makul. Hafta başında alacağım”...