01 / 05 / 2024

Yılmaz Öztürk İnşaat adres

Yılmaz Öztürk İnşaat adres

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasif Öztürk, Erdoğan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart 2015 tarihinde Ataşehir, İçerenköy'de kuruldu.

Marmara ve İstanbul çok önemli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, katıldığı bir programda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları tek tek aktardı. Marmara ve İstanbul'un önemini işaret eden Yılmaz, çalışmaların hızlanacağını belirtti. İşte o açıklama...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Tevhid Tekstil İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon 275 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ahmet Taşdelen tarafından kuruldu.

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Konstrüksiyon İnşaat Ve Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Cumhurbaşkanı yardımcısı Yılmaz'dan kiracıların yüzünü güldürecek açıklama!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kiracıların rahatlaması ve konut arzının artırılması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Kiracıları koruma amacıyla sınırlamalar getirildiğini vurgulayan Yılmaz, konut arzını desteklemek için hızla çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarsılmaz Konut Yapı İnşaat Taahhüt Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahımerdan Tunç tarafından kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Öztürkische İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkische İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Yaşar Öztürk tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Akkuyu'da işler karşıtı. Projeden Türk'ün adını silmek istiyorlar

Akkuyu Nükleer AŞ, genel yüklenicisi IC İçtaş İnşaat ile sözleşmelerini feshettiklerini açıkladı. IC İçtaş İnşaat’tan yapılan açıklamada Akkuyu Nükleer A.Ş.’nin sözleşmeyi feshederek, projedeki Türk paydaşlığını ortadan kaldırmaya çalıştığını savundu.

Yılmaz Öztürk İnşaat adres Haberi

Yılmaz Öztürk İnşaat adres

Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasif Öztürk, Erdoğan Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Yılmaz Öztürk İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...