03 / 05 / 2024

Yılmaz Yaşam Evleri İnşaat

Yılmaz Yaşam Evleri İnşaat

Yılmaz Yaşam Evleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Poslu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan'da Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi'nde kuruldu.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Antwell İyi Yaşam Evleri Şubesi Üsküdar'da 250 milyon TL sermaye bedeli ile Esen Türkmen, Kadir Tokman, Mehmet Okay ve Hasan Hüsnü Yılmaz tarafından açıldı.

Makyol Yaşam Evleri daire fiyatları!

Makyol Yaşam Evleri daire fiyatları 317 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Makyol Yaşam Evleri projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Giresun'da Engelsiz Yaşam Evleri inşaatı hızla yükseliyor!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Keşap Yolağzı Köyü Cingiren Mahallesinde yapımına başlanılan “Engelsiz Yaşam Evleri” inşaatı hızla yükseliyor.

Bağcılar Yeni Yaşam Evleri'nde fiyatlar 410 bin TL'den başlıyor!

Kare İnşaat ve Umeks İnşaat ortaklığıyla yükselen proje tek blok 56 adet daireden oluşuyor. Bağcılar Yeni Yaşam Evleri 'nde fiyatlar 410 bin TL 'den başlıyor.

Ege Yaşam Evleri'nde yüzde 10 peşinatla!

Ege Yaşam Evleri'ne yoğun talep olduğunu ve yüzde 80'inin satıldığını dile getiren Genel Koordinatör Koray Şayer, "Ev almak isteyenler yüzde 10 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanından faydalanabilir" dedi.

Ege Yaşam Evleri'nin yüzde 80'i satıldı!

Ege Yaşam Evleri'ne yoğun talep olduğunu ve yüzde 80'inin satıldığını dile getiren Genel Koordinatör Koray Şayer, "Ev almak isteyenler yüzde 10 peşinatla 36 ay 0 faiz imkanından faydalanabilir" dedi.

ONAG Yapı Yaşam Evleri'nde sona yaklaşıldı!

İZMİR'İN marka inşaat firması ONAG Yapı'nın Bornova'da inşaatı devam eden "Yaşam Evleri" projesinde sona yaklaşıldı. Proje yıl sonunda teslim edilecek. Şirket ortaklarından Niyazi Gültekin açıklamalarda bulundu...

Gülpark Yaşam Evleri nerede?

35 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Gül Yapı Gülpark Evleri 6 blok hainde yükseliyor. Proje 564 adet konuttan meydana geliyor. Peki Gülpark Yaşam Evleri nerede?

Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri fiyatları!

Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 564 konuttun yer aldığı Esenyurt Gülpark Yaşam Evleri metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılacağı Asude Yaşam Evleri Sefaköy projesinde yer alan dairelerin fiyatları 204 bin TL'den başlıyor. İşte Asude Yaşam Evleri Sefaköy ulaşım!

Sefaköy Asude Yaşam Evleri satılık!

Sefaköy Asude Yaşam Evleri satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede daire fiyatları ise 204 bin TL'den başlıyor.

Ankara Şehr-i Yaşam Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL' den başlıyor!

Dodurga İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Şehr-i Yaşam Evleri projesinde toplam 47 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Şehr-i Yaşam Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL' den başlıyor.

Sureyc Yaşam Evleri satış ofisi!

2 blok şeklinde yükselen Sureyc Yaşam Evleri toplam 9 bin 260 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Eryaman İnşaat imzasıyla yükselen proje Malatya İl'inde yer alıyor. İşte Sureyc Yaşam Evleri satış ofisi adres bilgileri...

Yılmaz Yaşam Evleri İnşaat Haberi

Yılmaz Yaşam Evleri İnşaat

Yılmaz Yaşam Evleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Poslu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Yılmaz Yaşam Evleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...