05 / 05 / 2024

Yılmazlar Grup projeleri

Yılmazlar Grup projeleri

İsrail'de bulunan Türk şirketi Yılmazlar Grup. yaşadığı işçi kotasına bağlı sıkıntı nedeniyle iki büyük projesini kapatmak zorunda kaldı. Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Firma Genel Müdürü Ahmet Arık. çözümün Türk yetkililerde olduğunu ifade etti...

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

İstanbul'un güçlendirilmesi için 104 yıla ve 465 milyar dolara ihtiyaç var!

İBB Meclisi İYİ Parti Grup Sözcüsü ve İBB Başkanı aday adayı Dr. Suat Sarı, İstanbul'da beklenen olası depreme değinerek, çarpıcı rakamlar paylaştı. Sarı, güçlendirme maliyetini ve süresini açıkladı. 

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar İnşaat Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Yılmaz tarafından kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

Büyük depremde İstanbul'daki 91 bin 81 bina ağır hasar görecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, mecliste gerçekleştirdiği konuşmada, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, "İstanbul’da gerçekleşmesi muhtemel 7,5 büyüklüğünde bir depremde 91 bin 81 binanın ağır veya çok ağır hasar alacağı tahmin ediliyor" dedi.

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yılmazlar Parke Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi  Beşiktaş’ta  300 bin TL sermaye bedeli Abdurrahman Yılmaz tarafından açıldı.

Yılsar Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yılsar Grup İnşaat   Limited  Şirketi Pendik’te   50 bin TL sermaye bedeli  ile  Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Memduh Yılmazlar, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun gerçekleştirmiş olduğu 30 Nisan 2021 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verildi. 

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Yılmazlar Grup projeleri Haberi

Yılmazlar Grup projeleri

İsrail'de 20 yıldır en büyük yerel'inşaat şirketleri arasında yer alan Yılmazlar Grup yaşanılan işçi kotası sıkıntısı nedeniyle Tel-Aviv Havaalanı ve İKEA Alışveriş kompleksi projelerini durdurdu. Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan Firma Genel Müdürü Ahmet Arık. çözümün Türk yetkililerde olduğunu ifade ederek. "Burada yabancı işçi kotası ile ilgili büyük bir sorun var. Türkiye'de muhatap bakanlık ile temasımız devam ediyor. İlgili bakanlığa bağlı müsteşarlığın tavrına bağlı bir sıkıntı içindeyiz. Tek amacımız daha fazla zarar görmeden ülke adına daha fazla istihdam sağlamak ve ülkemize daha fazla döviz kazandırıp cari açıkların kapanmasına firma olarak gerekli katkıyı sağlamaktır"...