07 / 05 / 2024

Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Burak Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

İmza Mimari Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

İmza Mimari Çözümler Limited Şirketi  Sarıyer’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Ayşe Sevil Taplamacı  ve Barış Yurtsever tarafından kuruldu.

Memduh Yılmazlar, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden istifa etti. Yönetim kurulunun gerçekleştirmiş olduğu 30 Nisan 2021 tarihli toplantı neticesinde, istifasının kabulüne karar verildi. 

Gmr Mimari Çözümler Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmr Mimari Çözümler Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadri Ağca ve Sedat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Microcement Mimari Çözümler Limited Şirketi kuruldu!

Microcement Mimari Çözümler Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şefik Kerem San tarafından kuruldu.

Taktical Group Çözümler Savunma Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taktical Group Çözümler Savunma Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dıdıer Nsanze tarafından kuruldu.

Memduh Yılmazlar kimdir?

Halk GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar kimdir? Memduh Yılmazlar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Yılmazlar'ın biyografisi...

Kentsel dönüşümde ada bazında çözümler üretilmeli!

Mimar Fatma Kılıç, mimarlık mesleği ve konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıç, "Bir bölgenin altyapı sorununu çözmeden imara açmak yanlıştır. Bu yapılırsa yatay mimari diye söz edilen kısıma geçilmiş olacak. Mevcut konutlarımıza da ada bazında çözümler üretilmesi lazım" diye konuştu.

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Tekeli ve Mehmet Okan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Burak Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Şubat'ta kuruldu. 


Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


Yılmazlar Mimari Çözümler İnşaat Proje Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, Boğazköy 2. kısım Mahallesşi 8. Cadde, Lavanta Sokak, Editörler Sitesi, Villa...