19 / 07 / 2024

Yılport Konteyner Terminali Ve Liman İşletmeleri

Yılport Konteyner Terminali Ve Liman İşletmeleri

Kocaeli Dilovası İlçesine bağlı İçmeler Mevkiinde Yılport Konteyner Terminali Ve Liman İşletmeleri A.Ş. tarafından yapılması planlanan Yılport Limanı projesi için ÇED süreci başladı...

Konteyner konut ithalatındaki vergi istisnası yıl sonuna kadar uzatıldı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Konteyner konut ithalatında sıfır gümrük ve ek gümrük vergisi istisnası resmen bu yılın sonuna kadar uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldı!

AFAD İl Müdürü Tayfun Temur, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesindeki 57 futbol sahası büyüklüğündeki konteyner kentte sona yaklaşıldığını söyledi.

Kahramanmaraş'a 57 futbol sahası büyüklüğünde dev konteyner kent kurulacak!

AFAD tarafından Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde, 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen afetzedeler için 57 futbol sahası büyüklüğünde konteyner kent kurulacak.

 Konteyner evlere depremden sonra yüzde 30 zam geldi! Bir konteyner ev 95 bin liraya çıktı!

Deprem sonrası barınmak için çadıra göre çok daha uygun ve sağlıklı bir çözüm olan konteyner ev fiyatlarına yüzde 30 oranında zam geldiği ortaya çıktı. Peki konteyner ev fiyatları neden arttı? İmalatçılar ne diyor?

Prefabrik yapı ve konteynerlerde KDV'nin yüzde 1'e düşürülmesiyle konteyner başına 10 bin TL destek sağlanmış olacak!

Prefabrik yapı ve konteynerlerde KDV'nin yüzde 18'den yüzde 1'e düşürülmesiyle konteyner başına 10 bin TL destek sağlanmış olacak... İşte konu ile ilgili detaylar...

Yüzlerce konteyner Türkiye'ye yönlendirildi! Görenler gözlerine inanamadı

Rusya Ukrayna savaşı Karadeniz'deki ticaret trafiğinde rotanın Türkiye'ye dönmesine neden oldu. Savaş yüzünden limanları kapanan Ukrayna'ya gitmesi gereken içi mal dolu konteynerler Tekirdağ Asyaport Limanı'na sevk ediliyor.

Marketlerdeki fiyatlar ne zamana kadar yükselecek? Dünyanın en büyük tedarik devi kötü haberi verdi

Dünyanın en büyük konteyner taşıyıcılarından biri olarak bilinen AP Moller-Maersk A/S, pazartesi yaptığı açıklamada yerel limanlara hizmet veren depolarının bazılarını kapattığını duyurdu. Bu da tedarik sorununun devamı ve fiyatların yükselmeye devam etmesi anlamına geliyor.

Samsun İlkadım Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 500 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 63 milyon 559 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Antalya Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere konteyner ev!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara konteyner ev yardımı yapıyor.

Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatı yükseliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Süleymanpaşa Otobüs Terminali'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor. Terminal 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Yılport Konteyner Terminali Ve Liman İşletmeleri Haberi

Yılport Konteyner Terminali Ve Liman İşletmeleri


Kocaeli Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün duyurusu;


Kocaeli, Dilovası İlçesi İçmeler Mevkiinde Yılport Konteyner Terminali Ve Liman İşletmeleri A.Ş. Tarafından Yapılması Planlanan, “YILPORT Limanı (RIHTIM Alanları, İskeleler, Depolama Alanları, İdari Ve Sosyal Üniteler Vb.) Kapasite Artışı Projesi” İle İlgili Olarak 25.11.2014  Tarih Ve 29186 Sayılı Resmi Gazete’de Yayımlanarak Yürürlüğe Giren Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin, 11. Maddesi (3) Bendi Gereği “Proje İle İlgili İnceleme Değerlendirme Sürecinin Başlamış Ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu Halkın Görüşüne Açılmıştır.”


Çed Yönetmeliğinin 11. Maddesi 4. Bendinde  “ÇED Raporunu İncelemek İsteyenler, Bakanlık Merkezinde Veya İl Çevre Ve Şehircilik Müdürlüğünde Duyuru Tarihinden İtibaren Raporu İnceleyerek Zamanlama Takvimi İçerisinde Proje Hakkında Bakanlığa Veya Valiliğe Görüş Bildirebilirler. Valiliğe Bildirilen Görüşler Bakanlığa İletilir. Bu Görüşler Komisyon Tarafından Dikkate Alınır Ve Bakanlıkça...