29 / 04 / 2024

Yıltaş Group adres

Yıltaş Group adres

Yıltaş Group İnşaat Limited Şirketi, Tahir Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Peyami Safa Caddesi'nde kuruldu.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Yılmaz Group Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Yılmaz Group Turizm Limited Şirketi Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Yılmaz tarafından kuruldu.

Bakanlığın o kararından sonra şikayetler yağmur gibi yağdı! Sonunda çok konuşulacak o haber geldi!

Orta gelirlilere yönelik konut kampanyası ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Bazı bankaların kredi için büyük projeleri adres olarak göstermesi sonrası bakanlık yeni bir adım attı. İşte detaylar...

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Group Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Sinan Yılmaz tarafından kuruldu.

İltaş Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İltaş Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Taşdelen tarafından kuruldu.

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltaş Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik’te  1 milyon TL  sermaye Engin    Yıldız, Furkan Yıldız, Hüseyin Fatih Güzeloğlu tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Çelik Endüstri İnşaat Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Seffan Budak tarafından kuruldu. 

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Nef Çekmeköy satış ofisi nerede?

Satışların devam ettiği Nef Çekmeköy projesinde ticari alanlar da satışa çıkıyor. Peki projenin satış ofisi nerede yer alıyor? İşte Nef Çekmeköy satış ofisi adres ve haritası...

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücelen Group İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da kuruldu.

Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi!

Yıltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ayazma Plus Beylikdüzü projesi 112 daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Ayazma Plus fiyat listesi..

Yıltaş Group adres Haberi

Yıltaş Group adres

Yıltaş Group İnşaat Limited Şirketi, Tahir Özcan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Esenyurt, Osmangazi Mahallesi, Peyami Safa Caddesi'nde kuruldu. 


Yıltaş Group İnşaat Limited Şirketi iş konusu; -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...