03 / 05 / 2024

Yıltaş Yapı Ayazma Plus fiyat listesi

Yıltaş Yapı Ayazma Plus fiyat listesi

İstanbul Beylikdüzü’nde yükselen Ayazma Plus projesi 112 daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. Ayazma Plus'ta fiyatlar 530 bin TL'den başlıyor 

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yücelbaş Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Yücelbaş tarafından kuruldu.

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Bayram Büyüktaş tarafından kuruldu.

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıltaş Proje İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Taşkın ve Z.Ubeydullah Yıldırım ortaklığında kuruldu.

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

As Yılka Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmet Suphi Kabak tarafından kuruldu.

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı

Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yücesoy Yapı İnşaat Emlak Enerji Medikal Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022/2 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31873 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3b Büyük Yapı İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da Yılmaz Büyükkara tarafından kuruldu.

Yükas Yapı İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yükas Yapı İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Yüksel Aslan tarafından kuruldu.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

2022 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri belli oldu!

2022 yılı yapı yaklaşık birim maliyetleri açıklandı. Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yer aldı...

2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ!

Mimarlık ve Mühendislik Hizmet Bedellerinin Hesabında Kullanılacak 2022 Yılı Yapı Yaklaşık Birim Maliyetleri Hakkında Tebliğ bugünkü 31754 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yenişehir'deki en yüksek yapılaşma izni verilen parseller kimlere ait?

Tartışmalı proje Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilecek Yenişehir'de en yüksek yapılaşma izninin verildiği toplam büyüklüğü 7 milyon metrekareye ulaşan 223 adet parselin sahipleri merak edilmeye başlandı. 

Yıltaş Yapı Ayazma Plus fiyat listesi Haberi

Yıltaş Yapı Ayazma Plus fiyat listesi

İstanbul’un en hızlı değerlenen lokasyonu olan Beylikdüzü’nde yükselen Ayazma Plus, 9 blokta 112 daire ve 20 ticari alandan meydana geliyor. 

Kişiye özel ödeme planı sağlanan Ayazma Plus Beylikdüzü projesi 9 bin metrekare arsa alanı üzerinden inşa ediliyor. 

Yıltaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ayazma Plus Beylikdüzü 3+1'den dubleks dairelere kadar farklı alternatifler sunuluyor. Projede daire alanları 130 metrekare ile 240 metrekare arasında değişiyor. 

Konut teslimlerinin 2018 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği Beylikdüzü Ayazma Plus projesinde fiyatlar 530 bin TL'den başlıyor ve 750 bin TL'ye kadar çıkıyor. 

Beylikdüzü Ayazma Plus projesinde yüzde 30 peşin veriliyor. Teslime kadar yüzde 60'lik kısmın ödemesi tamamlanıyor. Kalan kısım ise konut kredisiyle ödenebiliyor. 

Ayazma Plus Beylikdüzü ayrıcalıkları!

Spor salonu Sauna Yüzme havuzunu 7/24 kamera sistemi ve...