02 / 05 / 2024

Yingli Solar tekno ray solar

Yingli Solar tekno ray solar

Yingli Solar Türkiye ve de Tekno Ray Solar 2014 yılında gerçekleştirilecek güneş enerjisi projeleri için toplamda 30 MW büyüklüğe sahip bir satış protokolüne imza atacak.

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Tekno Biyoteknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Biyoteknoloji Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bayraktar tarafından kuruldu.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Hepsiburada’da ‘Tekno Çarşamba’ indirimi! Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Hepsiburada’da bugüne özel ‘Tekno Çarşamba’ kampanyasıyla teknolojik aletlerde indirim var. İşte Hepsiburada 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tekno Birim Uzman Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tekno Birim Uzman Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta Serhat Erdoğan tarafından kuruldu.

Teknosa'nın tekno fırsatları kaçmaz! Oppo markalı akıllı cep telefonlarında muhteşem fiyat! 2 Ağustos 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük tekno marketleri arasında yer alan Teknosa, Oppo markalı akıllı cep telefonları şoke eden fiyatlarla satışa çıkardı! Sakın kaçırmayın! Peki, Teknosa'da Oppo markalı akıllı cep telefonların fiyatları ne kadar? İşte 2 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hepsiburada'da tekno indirimi başladı! Asus Vivobook D513UA-L1346 1 Haziran 2022 fiyat listesi

E-ticaretin sevilen platformlarından Hepsiburada, tekno indirimleri kapsamında Asus Vivobook D513UA-L1346 OLED AMD Ryzen 5 5500U 8GB 512GB SSD Freedos laptopları indirimle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Teknosa'da tekno indirimleri başladı! Apple iPad 9.Nesil 10.2 64GB Wifi Gümüş Tablet fiyat listesi!

Türkiye'nin lider teknoloji perakende markalarından Teknosa, tekno fiyat indirim kapsamında Apple iPad 9.Nesil 10.2" 64GB Wifi Gümüş Tabletleri indirimle satışa sundu. Kampanya dahilinde Apple iPad 9.Nesil 10.2" 64GB Wifi Gümüş Tabletler indirimle satışa çıkarıldı. İşte detaylar...

Teknosa'da Tekno fırsatlar başladı! Oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak kampanya! 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Tekno Fırsatlar adı altında oyuncu bilgisayarlarında kaçırılmayacak bir kampanya başlattı! Peki, Teknosa'da oyuncu bilgisayarları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Musab Erkuş tarafından kuruldu.

Yingli Solar tekno ray solar Haberi

Yingli Solar tekno ray solar

Yingli Solar Türkiye ve Tekno Ray Solar, ICCI 2014 – 20’nci Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında 30 MW büyüklüğünde bir güneş paneli satış protokolüne imza atacak. Türkiye’de güneş enerjisi sektörünün en önemli oyuncusu haline gelen Tekno Ray Solar ile dünya güneş paneli pazar lideri konumunu iki yıldır sürdüren Yingli Solar Türkiye arasında imzalanacak protokol, 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek lisanssız elektrik üretimi projeleri için bir ön satış anlaşması olma özelliğini taşıyor.


ICCI 2014 Fuarı kapsamında güneş enerjisi alanında imzalanacak ilk anlaşmada iki şirketin üst düzey yöneticileri hazır bulunacak. Yingli Solar Türkiye’nin ICCI 2014’teki Hall 9, I – 104 numaralı standında gerçekleştirilecek.


Üst düzey yöneticiler katılıyor


Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç ve Tekno Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altay...