02 / 05 / 2024

Yingli Solar ve Tekno Ray Solar

Yingli Solar ve Tekno Ray Solar

Yingli Solar Türkiye ve de Tekno Ray Solar 2014 yılında gerçekleştirilecek güneş enerjisi projeleri için toplamda 30 MW büyüklüğe sahip bir satış protokolüne imza atacak.

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duman Solar Enerji Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burak Duman tarafından kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Lımın Yu ve Mubeen Bın Saddıq ortaklığında kuruldu.

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhc Solar Enerji Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Haydaroğlu tarafından kuruldu.

Mimaride eskiye dönüş: Kerpiç ve ahşap evler!

‘Sürdürülebilir konut yarışması’ Solar Decathlon Afrika’dan üç ödülle dönen evin temelinde yosun bulunuyor. Uzmanlar, mimaride ve kentleşmede değişim şart diyor ve ekliyor, "İstanbul’u yüzde 100 dönüştüremeyiz ama olduğundan yüzde 30 daha iyi konuma getirebiliriz."

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prb Solar Enerji Üretim Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Oyanık, Caner Yenersoy ve Serap Domaç ortaklığında kuruldu.

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solar Tekno Yenilenebilir Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün Esenler'de 50 bin TL'ye yapıldı.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Yingli Solar ve Tekno Ray Solar Haberi

Yingli Solar ve Tekno Ray Solar

Yingli Solar Türkiye ve Tekno Ray Solar, ICCI 2014 – 20’nci Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında 30 MW büyüklüğünde bir güneş paneli satış protokolüne imza atacak. Türkiye’de güneş enerjisi sektörünün en önemli oyuncusu haline gelen Tekno Ray Solar ile dünya güneş paneli pazar lideri konumunu iki yıldır sürdüren Yingli Solar Türkiye arasında imzalanacak protokol, 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek lisanssız elektrik üretimi projeleri için bir ön satış anlaşması olma özelliğini taşıyor.


ICCI 2014 Fuarı kapsamında güneş enerjisi alanında imzalanacak ilk anlaşmada iki şirketin üst düzey yöneticileri hazır bulunacak. Yingli Solar Türkiye’nin ICCI 2014’teki Hall 9, I – 104 numaralı standında gerçekleştirilecek.


Üst düzey yöneticiler katılıyor


Yingli Solar Türkiye Ülke Müdürü Uğur Kılıç ve Tekno Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Altay...