20 / 05 / 2024

YK Gayrimenkul

YK Gayrimenkul

YK Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Kerim Sengir tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz 2014 tarihinde Şişli, Büyükdere Caddesi, Mecidiyeköy 'de kuruldu.

Öykü Gürman parasını gayrimenkule yatırıyor!

Güzel oyuncu Öykü Gürman, ekrandan ve müzikten kazandığı parasını gayrimenkul alarak değerlendiriyor. Gürman, Çanakkale’nin Küçükkuyu ilçesinde yazlık bir ev aldı.

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Korona sonrası gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

GİSP Başkanı ve Bosphorus Invest YK Başkanı Hakan Gümüş, korona sonrası gayrimenkul sektöründe ditijalleşmenin öneminin artacağını söyledi.

Kamuya ait 9 gayrimenkul 1 milyar 75 milyon liraya özelleştirildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında toplanan ÖYK önceki gün 4 hidroelektrik santralinin satışını onayladı. 4 baraj ile yurdun çeşitli bölgelerindeki kamuya ait 9 büyük gayrimenkulü 1 milyar 75 milyon liraya özel sektöre satıldı.

ÖYK tta Gayrimenkul'ün taşınmaz satışını onayladı!

ÖZELLEŞTİRME Yüksek Kurulu (ÖYK). tta Gayrimenkul AŞ'ye ait S taşınmaza ilişkin ihale sonuçlarını onayladı. ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı.

ÖYK Batman'da gayrimenkul satışı ile imar planı değişikliklerini onayladı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu ( ÖYK ), gayrimenkul satışı ile imar planı değişikliklerine ilişkin kararları onayladı.ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazetede yayımlandı.

ÖYK imar planı değişikliklerini onayladı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), gayrimenkul satışı ile imar planı değişikliklerine ilişkin kararları onayladı.ÖYK'nın konuya ilişkin kararları, Resmi Gazetede yayımlandı.

ÖYK'dan Batman arsasının satışına onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), gayrimenkul satışı ile imar planı değişikliklerine ilişkin kararları onayladı. ÖYK'NIN konuya ilişkin kararları Resmi Gazete'de yayımlandı..

ÖYK Aydın ve Kocaeli'deki gayrimenkul satışını onayladı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu ( ÖYK ), Aydın ve Kocaeli'ndeki bazı taşınmazların satışının onaylanmasını kararlaştırdı. ÖYK 'nın konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

ÖYK'dan Aydın ve Kocaeli'deki gayrimenkul satışına onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu ( ÖYK ), Aydın ve Kocaeli'ndeki bazı taşınmazların satışının onaylanmasını kararlaştırdı. ÖYK 'nın konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

ÖYK'dan Gaziantep’teki gayrimenkul satışına onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), tta Gayrimenkul A.Ş.’ye ait, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi’nde yer alan bir gayrimenkulün “Satış” yöntemi ve “Pazarlık Usulü” özelleştirilmesine onay verdi.

YK Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YK Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Kerim Sengir tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz 2014 tarihinde Şişli, Büyükdere Caddesi, Mecidiyeköy 'de kuruldu.

Reysaş GYO hisse geri alım çerçevesinde YK kararını yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hisse geri alım çerçevesinde YK kararını yayınladı...

YK Gayrimenkul Haberi

YK Gayrimenkul

YK Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi, Kerim Sengir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. 


YK Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-Ana Faaliyetler: Türkiye içinde ve dışında gayrimenkul yatırımları yapmak, yurt içinde ve dışında inşaat ve bununla ilgili tesisat ve montaj ve konusu ile ilgili bayındırlık ve ulaştırma işlerini taahhüt ve ifa etmektir. Özellikle; 1-Toplu konut, konut, okul ve hastane binaları ile diğer her çeşit binalar ve siteler, 2-Otel, motel ve turistik tesis binaları inşaatı, 3-Fabrika binaları, petrol tasfiyehaneleri, petrol tankları inşaatı, 4-Petrol, tabii gaz ve sair boru hatları ve havai hatlar inşaatı, 5-Islah, sulama, içme suyu ve kanalizasyon tesisleri 6-Karayolları, demiryolları ve köprüler, 7-Hava meydanları, istasyonlar, limanlar ve barajlar, 8-Diğer bayındırlık işleri ve ulaştırma hizmetleri,...