02 / 05 / 2024

ykm hisselerinin tamamı boynerin oldu

ykm hisselerinin tamamı boynerin oldu

Geçen yıl YKM'nin çoğunluk hissesini satın alan Boyner, YKM'nin geri kalan yüzde 37'lik hissesini ve marka haklarının bakiye yüzde 50'sini toplam 100 milyon lira karşılığında satın alarak, şirketin ve markaların tamamının sahibi oldu...

MNG Kargo'nun hisselerinin tamamı yabancı bir şirkete satıldı!

2003 yılında kurulan MNG Kargo'nun 27 aktarma merkezi ve 800'ü aşan şubesi bulunuyor; yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlayan şirketin hisselerinin yüzde 100’ünün satışı için anlaşma imzalandı.

Doğan Holding’ten sürpriz satış. Bu haber piyasayı alt üst edecek!

Doğan Holding şirketi, Türkiye’nin lider çelik halat ve tel üreticisi olan Çelik Halat’taki hisselerinin tamamını Artaş İnşaat ve Betatrans Lojistik şirketlerine satmak üzere anlaşmaya vardı. Holding, hisselerinin yüzde 75’ini Artaş İnşaat’a kalan kısmını ise Betatrans Lojistik ve de Ticaret A.Ş’ye

Benat Ortega, Akmerkez GYO'dan ayrıldı!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyesi Benat Ortega görevinden istifa ettti. Yerine hisselerinin tamamı KLEPIERRE SA'ya ait olan KLE DIR SAS'ın Yönetim Kurulu üyesi olarak ve Sayın Johan Caspar Bergenthal'in KLE DIR SAS'ın gerçek kişi temsilcisi olarak atanmasına karar verildi. 

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Gürcistan Metro Avrasya, Tbc Capital LLC ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC, Gürcistan borsasında halka arz işlemlerinin gerçekleştirilmesi için Tbc Capital LLC ile halka arza aracılık sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketi Metro Avrasya halka açılacak!

Avrasya GYO hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC'nin Gürcistan borsasında halka açılması kararlaştırıldı.

Avrasya GYO'nun Gürcistan'daki şirketleri birleşti!

Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı Avrasya GYO'ya ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı J.S.C'nin, Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım JSC unvanı altında birleşmesine dair tescil işlemleri tam

Metro Avrasya Gürcistan ve Joy Hotel Batumi birleşti!

Avrasya GYO'nun hisselerinin tamamına sahip olduğu Gürcistan'da kurulu Metro Avrasya Gürcistan Gayrimenkul Yatırım J.S.C ile hisselerinin tamamı şirkete ait olan ve Gürcistan'da kurulu Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı birleşti.

Tekfen Holding'in Mersin'deki arazisi için imar başvurusu yapıldı!

Tekfen Holding'in bağlı ortaklarından Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya Sanayi A.Ş'nin Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan bir polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı.

Toros Tarım'ın Mersin arazisine polipropilen üretim tesisi yapılacak!

Tekfen Holding ortaklıklarından Toros Tarım hisselerinin tamamına sahip olduğu CFS Petrokimya tarafından Toros Tarım'ın Mersin arazisi üzerinde yapılması tasarlanan 500 bin ton/yıl kapasiteli polipropilen üretim tesisi için ön hazırlık ve etüt çalışmaları başlatıldı...

Eczacıbaşı Yapı'daki 6.3 milyon adet pay Eczacıbaşı Holding'e satıldı!

İntema İnşaat'ın yüzde 5,66'sına sahip olduğu Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hisselerinin tamamının Eczacıbaşı Holding A.Ş.'ye satıldı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satılacağı iddia edildi. İddiaya göre, Asaldi, hisselerinin tamamını satmayı planlıyor...

Kadıköy Şifa Hastanesi resmen el değiştirdi!

Rekabet Kurulu, Kadıköy Şifa Hastanesi AŞ hisselerinin tamamının, Grup Florence Nightingale Hastaneleri AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesini onayladı.

ykm hisselerinin tamamı boynerin oldu Haberi

ykm hisselerinin tamamı boynerin oldu


Geçen yıl YKM'nin çoğunluk hissesini satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, YKM'nin geri kalan yüzde 37'lik hissesini ve marka haklarının bakiye yüzde 50'sini toplam 100 milyon lira karşılığında satın alarak, şirketin ve markaların tamamının sahibi oldu.


Boyner Büyük Mağazacılık'tan yapılan açıklamaya göre, Boyner Büyük Mağazacılık, YKM'nin geri kalan yüzde 37'lik hissesini ve marka haklarının bakiye yüzde 50'sini toplam 100 milyon lira karşılığında satın aldı. Bu işlemin ardından, YKM hisselerinin tamamı Boyner Büyük Mağazacılık'a geçti.


- "Bu sinerjiden en kazançlı çıkan müşterilerimiz olacak"


Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, söz konusu satın almanın, tüm taraflar için mutlu ve huzurlu bir formül olduğunu ifade etti.


YKM'nin köklü geçmişi, yıllara dayanan tecrübesi ve ülke genelindeki yaygınlığı ile Türk perakende sektörünün değerli markaları arasında yer aldığını belirten...