18 / 05 / 2024

yol denetimleri arttı mı

yol denetimleri arttı mı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle korsan yolcu taşımacılığını önlemek için denetimleri artıracak. Vatandaşların diğer sürücüler için de hayati önem taşıyan kurallara uyması istendi.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

IMEI kayıtlarda şikayetler bir haftada 93 kat arttı!

IMEI kayıt ücretlerinin zamlanmasının ardından yaşanan yoğunluk, IMEI kayıt sorununa yol açtı. Son bir haftada şikayetler bir haftada 93 kat arttı.

Çalışanlara müjde! Yemek parasına yüzde 50 zam geldi! Yol ücreti de arttı! İşte zamlı yeni rakamlar...

Temmuz ayında askeri ücrete ek zamdan sonra çalışanların yol ve yemek ücretleri de arttırıldı. Peki yol ve yemek ücretleri ne kadar oldu? İşte zamlı yeni rakamları...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yemek ve yol ücretleri arttı! Temmuz 2022 yemek ve yol ücretleri ne kadar oldu?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla, işçi ücretleri üzerinden işverenlere sağlanan gelir vergisi istisnalarında artış yapıldı. Günlük yol ve yemek ücretleri için işverenlere sağlanacak olan vergi istisnası tutarları güncellendi.

Çin'de konut satışları yüzde 0,4 arttı!

Koronavirüsün yol açtığı ekonomik krizden toparlanmaya  çalışan Çin'de ucuz kredilerin  etkisi ile konut satışları yüzde 0,4 arttı.

Bingöl'de deprem sigortalı konut sayısı Elazığ depremiyle arttı!

Bingöl’de meydana gelen 5.8’lik deprem, hasara yol açtı. Fakat Bingöl'de yaralar hızlı sarılacak. Zira Bingöl’de her dört konuttan üçünün deprem sigortası bulunuyor. Şehirde zaten yüksek olan sigortalılık oranı Elazığ depremiyle daha da arttı

4 büyük ilde konut fiyatları arttı!

Endeksa verilerine göre, kasım ayında Ankara hariç İstanbul, İzmir, Antalya ve Bursa’da konut fiyatları arttı. 4 ilde yaşanan bu artış Türkiye'de konut fiyatlarında da yüzde 0,09’luk artışa yol açtı.

İnşaat denetimleri arttı!

Kozan Belediyesi inşaat sektöründeki denetimlerini sıklaştırdı. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kurulan teknik ekip yeni imar planının büyük bir kısmının yürürlüğe girmesiyle göreve başladı.

Yabancı yatırımcılar markalı konutlara rağbeti arttırdı!

Halil Ersoy, "Yabancı yatırımcıların gelmesi özellikle markalı konutlara rağbeti arttırdı. Ancak daha sonra yaşanan krizler yabancı yatırımcıların da gayrimenkul piyasasından yatırımlarını çekmesine yol açtı." dedi.

Silivri'de yol düzenleme çalışmaları başladı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın, ilçe genelinde başlattığı modern yol düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tretuvarların genişletilerek yaya yürüyüş yollarının arttırıldığı çalışmalar, Sayalar Mahallesi’nde de başlatıldı.

Temel Uzlu: Batı Karadeniz'de yeşil yol projesi turizmi artıracak!

TÜRSAB Batı Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Temel Uzlu, 'Yeşil Yol' projesinin Karadeniz'in turizm potansiyelini önemli ölçüde arttıracağını belirtti.

Bahçelievler Kocasinan 1836 ada imar planı askıda!

Bahçelievler Kocasinan Mahallesi 18 pafta 1836 ada 2 parselde konut alanı azaltılırken park ve yol alanı arttırıldı. Bahçelievler Kocasinan 1836 ada imar planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte o plan...

İnşaatlarda iş güvenliği denetimleri arttı!

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcısı İsmail Gerim, son zamanlarda meydana gelen işçi ölümleri üzerine denetimleri artırdıklarını belirtti...

yol denetimleri arttı mı Haberi

yol denetimleri arttı mı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Ramazan Bayramı nedeniyle korsan yolcu taşımacılığını önlemek için denetimleri artıracak.


Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü, yaklaşan Ramazan Bayramı tatilinde akraba ziyareti veya dinlenme tatili olarak değerlendirmek isteyen vatandaşların geçmişteki trafik kazaları sonrası acı olayları tekrar yaşamamaları için özellikle özel araçlarıyla trafiğe çıkan vatandaşların diğer sürücüler için de hayati önem taşıyan kurallara uymasını istedi.


Yetkililer, karayollarında seyreden vatandaşların sorumlu ve dikkatli olması, hoşgörünün daha çok öne çıktığı bayramda sürücülerin birbirlerine karşı da sabırlı ve saygılı davranmaları trafik güvenliği açısından önem arz ettiğini vurgulayarak, güvenli bir yolculuk için alınması gereken önlemler şöyle sıraladı:


"Trafiğe çıkmadan önce aracın teknik bakımını yaptırınız ve teknik bakımı yapılmayan araçlarla kesinlikle yola çıkmayınız. Aracın belirlenen sınırlarının üzerinde yolcu ve yük kabul etmeyiniz. Trafikte seyrederken hem...