05 / 05 / 2024

Yol Trafik İnşaat adres  

Yol Trafik İnşaat adres  

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Trafik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Nezir Çelik tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutları 9 maddede tüm detaylarıyla!

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, Kentsel dönüşüme ilişkin yeni kanun değişikliğini değerlendirerek, kentsel dönüşümde yeni yol haritasının hukuki boyutlarını anlattı...

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pera Yol İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevil Akbulut tarafından kuruldu.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kilimci Yol Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kayhan Kilimci tarafından kuruldu.

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeler Yol Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saadet Başaran tarafından kuruldu.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arden Yol Yapı İnşaat Hafriyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali İnci tarafından kuruldu.

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağnis Yol Altyapı Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aymak tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Yol Trafik İnşaat adres   Haberi

Yol Trafik İnşaat adres  

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile N. Shukur H. Husseın tarafından kuruldu.

Yol Trafik İnşaat Taahhüt Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Karayolları Otoyolları, yurtiçi ve yurtdışı devlet yolları ve tünellerinin trafik işaretleri, trafik güvenliğinin sağlanması, yatay ve düşey işaretleme yapılması, sinyalizasyon yapım bakım onarım taahhüt işlerini, yolların vb. yüzeylerin boyayla işaretlenmesi, yol bariyeri, trafik işaretleri levhaları yatay ve düşey işaretleme kurulumu gibi yol, tünel vb. yerlerdeki yüzey işleri yapmak. 2. Her türlü yurt içi ve yurtdışı inşaat taahhüt işler, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar...