07 / 05 / 2024

yol ve kaldırım yapım işi ihalesi

yol ve kaldırım yapım işi ihalesi

Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nden bozulan yol ve kaldırımların yapım işi ihalesi açık artırma usulüyle 19 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır...

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Altıyol Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından kuruldu.

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Diyarbakır'daki kaldırım yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni yerleşim bölgelerinde kaldırım yapım, kent genelinde ise bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Diyarbakır'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde kırılan ve yerinden çıkan kaldırım ve bordür taşlarını onarmak için çalışma başlattı.

Turan Güneş Bulvarı'ndaki kaldırım çalışmaları tamamlanıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, yol genişletme ve asfalt çalışması yaptığı Turan Güneş Bulvarı'nda refüj tamamlandı, kaldırım döşeme işlemleri ise bitmek üzere...

İskenderun'da kaldırım yenileme çalışmaları başladı!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yol ve kaldırımlarda modernizasyon çalışmaları sürüyor.

Çatalca'da kaldırım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, Çatalca merkez'de kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Batman'da yol yapım ve kaldırım çalışmaları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

İskenderun'un kaldırımları yenileniyor!

İskenderun Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri kent genelinde sürdürdüğü, yeni yol yapım ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Örtaş Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Örtaş Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Osman Ör Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 26 milyon 248 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım Ticaret A.Ş.'yi devraldı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gelişim Gayrimenkul ve Yatırım'ı devraldı. Devralma yoluyla birleşme işlemi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Kayseri Kocasinan'ın kaldırımları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Mimarsinan Mahallesi Nefi Caddesi’nde yol yapım ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini duyurdu.

Bafra Belediyesi'nden 4 bin 500 metrekare kaldırım!

Bafra Belediyesi, Yün Pazarında 800 ton asfalt, 4.500 metrekare kaldırım 3.440 metre bordur çalışmasını tamamladıktan sonra, Çaycılar Sokak’ta çalışmalara başladı.

yol ve kaldırım yapım işi ihalesi Haberi

yol ve kaldırım yapım işi ihalesi


Çatalca bozulan yol ve kaldırımların yapım işi ihalesi 19 Ağustos 2013 tarihinde açık artırma usulüyle gerçekleşecek. İşin süresi yer tesliminden itibaren 90 takvim günüdür.


İlanın detayı için