16 / 05 / 2024

Yön Arsa

Yön Arsa

Yön Arsa Arazi Yatırımı Anonim Şirketi, Metin Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu

Elazığ depreminde hasar gören Cenk Apartmanı'nın arsa alanı düşürüldü!

Elazığ’da 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde ağır hasar gören ve ardından yıkılan binanın arsa alanı imarı Yeşilyurt Belediyesi tarafından 518 metrekareden 208’e düşürüldü.

Ormanköy'ün şirket payı toplam geliri 491.8 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Ormanköy'ün yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye Ek-4 No.lu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 355 milyon 552 bin TL'den 491 milyon 840 bin TL'ye yükseldi.

Köye dönüş isteyenler için Zekeriyaköy’de arsa stoku!

OTUGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tolgay Ulusoy, doğaya kaçış akımının başladığı bölgelerden birisi haline gelen Zekeriyaköy’de, arsa stoklarının yeterli olduğunu söyledi. 

Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Sarıyer Zekeriyaköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Köy Zekeriyaköy'ün kısmi kesin kabulünün yapıldığını açıkladı... 

Ilısu Barajı altında kalan köyün sakinlerine arsa tahsisi!

Batman'da yapımı devam eden Ilısu Barajı´nın suları altında kalacak olan Kılıç köyünün sakinleri için yeni arsa tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi. 

Bu yıl arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek?

Arsa ve arazi alanların tapu dairesinde ne kadar tapu harcı ödeyeceği merak ediliyor. 2018 yılında ödenecek harçlar da belli oldu. Peki bu yıl arsa ve arazi alanlar ne kadar tapu harcı ödeyecek? diyorsanız işte yanıtı...

İstanbul'da yüksek arsa ücretleri konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul'da arsa fiyatları yüksek rakamlara ulaşmış durumda. Gayrimenkul sektörünün temsilcileri konut sektörde son dönemde yaşanan durgunluk, orta ve alt gelir grubu için konut üretilememesi ve yüksek arsa fiyatları hakkında açıklamalara bulundu.

Arnavutköy'de arsa yatırımı yapılmalı mı?

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli, Arnavutköy'den arsa almanın püf noktalarını anlattı.

Arnavutköy'den arsa alırken dikkat edilecek 5 nokta!

Arnavutköy’ün yapımı devam eden 3. Havalimanı ve 3. Köprü gibi projelerle cazibesini her geçen gün artırdığını belirten Uzman Arsa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özbek, bölgeden arsa alacaklara 5 önemli tavsiyede bulundu.

Arnavutköy'de arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Üçüncü havaalanı, üçüncü köprü gibi büyük projelerin geçiş noktasında olan Arnavutköy’de son 1 yılda arsa fiyatları yüzde 50 artış gösterdi. Bölgenin yüksek getiri potansiyeli, şimdi yabancı yatırımcıların radarında.

Kadıköy'deki dönüşümün arsa payı ile bağlantısı nedir?

Posta Gazetesi köşe yazarı olan Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Kadıköy'deki dönüşümün arsa payı ile bağlantısı nedir?'' sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., bugün yapılan "İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1.Oturumu ile ilgili teklifleri açıkladı.

İstanbul'da arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru!

Gayrimenkul sektörü farklı trendler yaşarken İstanbul gayrimenkul pazarında arazi/arsa ve gayrimenkul fiyatlarının yönü yukarı doğru devam etmektedir...

Yön Arsa Haberi

Yön Arsa

Yön Arsa Arazi Yatırımı Anonim Şirketi  Metin Arslan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. Yön Arsa Arazi Yatırımı Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü arsa,arazi,gayrimenkul,alım,satım işleri yapmak.Yatırım amacı ile ilgili arsa,arazi ve gayrimenkul almak,satmak,kiraya vermek.Alım satım ile ilgili aracılık yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yön Arsa Arazi Yatırımı Anonim Şirketi adres: Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Polat Sokak,...