04 / 05 / 2024

Yonca Cesur

Yonca Cesur

CSR Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yonca Cesur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Kışla Caddesi'nde kuruldu.

Yonca Life fiyatları ne kadar? 2024'te teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükselen Yonca Life 3 blok olarak inşa ediliyor. 110 konutun yer aldığı projenin teslimlerinin 2024 yılında yapılması planlanıyor.

Yonca Life'ta 5.5 milyon TL'ye 3+1! Yeni proje!

Pendik'te hayata geçirilen Yonca Life projesinde yer alan konutların fiyatları 5 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Yonca Life projesi 3 blok olarak yükseliyor. 

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Yonca Çelik Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sonumut tarafından kuruldu.

Hakmar’da Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü!

4 Ağustos-13 Ağustos tarihlerinde Hakmar’da indirime giren ürünler belli oldu. Hakmar’ın yayımladığı aktüel ürünler kataloğuna göre Yonca ayçiçek yağı 119,95 TL’ye, Selpak kağıt havlu 49,95 TL’ye, Domestos çamaşır suyu 32,95 TL’ye düştü. İşte Hakmar 5 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Boy Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Başkara tarafından kuruldu.

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cesur Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Çalışkan ve Enes Mikdad Çilekci ortaklığında kuruldu.

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Ist Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Haıdar ve Mohamad Altabbaa ortaklığında kuruldu.

Vespa'nın en cesur üyesi Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi!

Vespa ailesinin en cesur üyesi olarak lanse edilen ve sportif kimliğini maksimum düzeyde sergileyen Vespa Sprint S 150 fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Vespa Sprint S 150 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Opel Mokka'da şimdi 0 faiz kampanyası başladı! İşte cesur ve kusursuz Mokka fiyat listesi 3 Mayıs 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da şimdi 0 faiz kampanyası başladı. Peki Mokka fiyatları ne kadar? İşte Mokka fiyat listesi 3 Mayıs 2022...

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Cesur Concept Proje Yapı Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Orhan Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Opel'de 0 faiz fırsatı başladı! İşte cesur ve kusursuz Mokka fiyat listesi 8 Nisan 2022!

Opel'in cesur ve kusursuz otomobili Mokka'da 0 faiz fırsatı başladı. Peki Opel Mokka fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mor Yonca Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Golden Shamrock Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesur İskele Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile Fırat Usburak ve Mehmet Buğra Sezer tarafından kuruldu.

Yonca Cesur Haberi

Yonca Cesur

CSR Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yonca Cesur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Kışla Caddesi'nde kuruldu. 


CSR Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...