05 / 05 / 2024

Yönel Altun

Yönel Altun

Sıgnature Holıday Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, D.M.Ahmed Sharab, Yönel Altun ve Mouhamad Hadla ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Makbule Yönel Maya ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Makbule Yönel Maya kimdir? Nereden mezun oldu? Nerede çalışıyor? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Şimdi gayrimenkul yatırımı yapmak mantıklı mı?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, gayrimenkul yatırımıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Konut yatırım aracı olarak cazibesini artırdı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, Kasım ayına ilişkin konut satışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Maya, insanların konutu enflasyona karşı kendilerini koruma aracı olarak görmeleri sebebiyle satışların tavan yaptığını belirtti.

Artan konut fiyatları alım gücünü etkiliyor!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, yükselen konut fiyatları nedeniyle gelecek neslin kiralamaya yöneleceğini dile getirdi.

2021'in ilk yarısında 552 bin 810 adet konut satıldı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2021 yılı konut satışı performansını değerlendirdi. Maya inşaat maliyetindeki artışın konut satışlarını etkilediğini dile getirdi.

2021'in ilk 3 ayında 32 bin 832 ev için yapı ruhsatı verildi!

2017'den sonra gerilemeye başlayan yapı ruhsatlarında 2020'de başlayan hareketlenme 2021'in ilk 3 ayında da devam etti. TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, yapı ruhsatı rakamlarındaki yükselişleri değerlendirdi.

2021'in ilk çeyreğinde konut satışları ne oldu?

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, 2021 yılı 1. çeyrek konut satışlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Makbule Yönel Maya, ilk çeyrekte en fazla konut satışının İstanbul'da yaşandığını belirtti.

Fahrettin Altun'dan, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 103 emekli amiralin bildirisine yönelik soruşturmaya ilişkin değerlendirme yaptı. İşte Altun'un o değerlendirmesi...

İllere göre konuta yatırımının geri dönüşü!

Konut fiyatlarında talep etkisiyle görülen hızlı artışın, kira piyasasına şuan için yansımadığından bahseden TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Makbule Yönel Maya, İstanbul'da amortisman süresinin uzadığını kaydetti.

İzmir Narlıdere Metrosu'nda tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı!

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı. Böylece, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında önemli bir eşik daha geçildi. 

Yönel Altun Haberi

Yönel Altun

Sıgnature Holıday Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, D.M.Ahmed Sharab, Yönel Altun ve Mouhamad Hadla ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kağıthane, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Sıgnature Holıday Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak. 2) Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 3) Şirket turizme hizmet amacı ile restoranlar, eğlence yerleri, otel , motel, pansiyon,...