19 / 05 / 2024

yönetici aksi görüşe sahip olabilir mi

yönetici aksi görüşe sahip olabilir mi

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sorduğu 'Bina yönetimi benim paramla bana karşı avukat tutacak bu mümkün mü?' sorusuna yanıt verdi.

Gümüşe büyük talep! Gümüş yatırımcıları dikkat! Uzmanından 'kriz' uyarısı...

Modern elektrik sanayinin gelişmesi ve altın fiyatlarını yükselmesi ile gümüşe ilgi arttı. Gümüşte talep patlaması yaşanırken uzmanından 'kriz' uyarısı geldi. İşte ayrıntılar...

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Yapay zeka teknolojisi ile deprem sonrası İstanbul’daki yıkım görüntülendi!

Yapay zeka teknolojisi, olası Marmara depreminin ardından İstanbul’da yaşanacak yıkımı resmetti. Deprem sonrası yıkılması beklenen 45 bin konutun bilgilerinin sisteme yüklenmesi ile daha gerçeğe yakın görüntü almak da mümkün olacak.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyen İslam Memiş yeni rekoru açıkladı! Son dakika gümüş fiyatları

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, ''Gümüşte yüksek seviyeler görülebilir'' diyerek yenği rekoru açıkladı. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Son dakika gümüş fiyatları...

WhatsApp'tan bomba özellik geliyor! Yüksek kaliteli görüntüler paylaşılabilecek

WhatsApp'ın en son özelliği, kullanıcıların uygulamanın görüntü sıkıştırmasından kaynaklanan kalite kaybı konusunda endişelenmelerine gerek kalmadan görüntüleri yüksek çözünürlükte hızlı bir şekilde paylaşmasına olanak tanıyacak bir geliştirme üzerinde çalışıyor.

Altın fiyatları rekora doymuyor! Tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü! Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları

Altın fiyatları  haftanın üçüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1878 dolar olurken  tüm zamanların en yüksek rakamı görüldü.  Altın fiyatları rekora doymuyor. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Acil bakın! 11 Ocak canlı altın fiyatları.

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gümüşe yatırım yapan vatandaşlar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 12 Ekim 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Altın değil, dolar hiç değil... Euro herkesin dilinde! Bu düşüş ilk kez görülüyor

Euro kurunda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Herkesin dilinde olan euro en düşük seviyelerine bir yenisini daha ekledi. Euro dolar paritesinde ilk kez bu kadar büyük düşüş görülüyor.

Ne altın, ne dolar! Gümüşe yatırım kapan kazanacak! Bekleyin görün! Peki gümüş ne kadar?

Gümüş, altından sonra gelen en kıymetli metal olarak yerini alıyor. Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşe yatırım yapıyor. Altın fiyatlarının yüksek olması da yatırımcıların taleplerini değiştiriyor. Uzmanlardan gümüşe yatırım yapan kazanır açıklaması gelirken yatırıcıların sabırlı olmaları konu

yönetici aksi görüşe sahip olabilir mi Haberi

yönetici aksi görüşe sahip olabilir mi

Binamızda oturan birkaç kişi binamızın müteahhide verilip kat karşılığı inşaat yapılmasını istiyor. Bu husus kat malikleri kuruluna getirildi ama tam iştirak sağlanmadı. Şimdi yeni bir toplantı günü tayin edildi ve gündeme, depreme dayanıksızlık hususunun getirilmesi, buna karşı çıkacak olanlara veya bu konuda dava açacak olanlara karşı avukat tutulup davanın takip ettirilmesi kararı alındı. Burada anlamadığım husus şu: Ben ve birkaç kişi binamızın yıkılmasını istemiyoruz ama bina yönetimi benim verdiğim aidatlarla yani benim paramla bana karşı avukat tutacak ve benim paramla bana karşı çıkacak. Bu mümkün mü? 

Önce şunu hatırlatayım. Binanın yıktırılıp kat karşılığı müteahhide verilmesinde tüm bağımsız bölüm maliklerinin oyu gerekir. Bir kişi bile karşı çıksa bu yola gidilmez. Depreme karşı dayanıksız görüşü ile karar almak için de aynı yol...