11 / 05 / 2024

York Houses fiyatları

York Houses fiyatları

Toplam 100 adet daireden oluşan York Houses Evleri Nanda Yapı imzasıyla inşa ediliyor. York Houses fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Lake Park Houses parselleri satışta! Hemen teslim! 

Lake Park Houses, İznik Gölü'ne sıfır konumda hayata geçiriliyor. Projede brüt alanı 400 metrekarelik parseller yer alıyor. Peki Lake Park Houses projesinde parsel fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Koronavirüs lüks konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs nedeniyle  geçtiğimiz yıl finans ve ticaretin merkezi olan şehirlerde lüks konut fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş yaşandığı kentler Hong Kong, Dubai, New York ve Londra oldu. 

New York'ta kira fiyatlarında rekor düşüş!

New York'un Manhattan bölgesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle kiralardaki düşüş ve boş dairelerin oranı Ağustos'ta rekor seviyeyi gördü.

ABD'de Kovid-19 salgını emlak fiyatlarını uçurdu!

ABD'nin New York şehrinde yaşayan binlerce kişi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle kenti terk ederken, başta New Jersey olmak üzere komşu kent ve eyaletlerde ev fiyatları hızla artışa geçti, kiralık ev bulmak ise zorlaştı.

New York emlak fiyatlarına Amazon etkisi!

Amazon, Crystal City ve Long Island City’ye genel merkez kuracağını açıkladı. Açıklama sonrasında Long Island City'de 1,5 yıldır durgun olan konut satışları hareketlendi. Bölgedeki emlakçılar kiraların da artacağını söylüyor...

İstanbul'da arsa fiyatları New York'tan pahalı!

İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde artan arazi fiyatlarının, orta ve alt gelir grubundaki dar gelirli vatandaşlara yönelik konut üretimini olumsuz etkilediği açıklandı. 

ABD'de 20 kentte konut fiyatları Haziran'da yüzde 0,7 arttı!

New York borsası yükselişle kapandı. ABD’de açıklanan verilere göre, S&P CaseShiller 20 kentte konut fiyatları Haziran'da aylık yüzde 0,7 arttı.

Mostar Life Çolakoğlu Konutları fiyatlar!

Mostar Life Grand Houses projesi 5 ve 10 katlı 15 bloktan oluşuyor. Projede fiyatlar 3+1 dairelerde 883 bin TL'den başlıyor...

Başakşehir Mostar Life konut fiyatları 2017!

Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükselen Mostar Life Grand Houses projesinde fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor. Projede 332 adet konut yer alıyor...

Mostar Life Başakşehir 2017 güncel fiyatları!

Mostar Life Grand Houses projesi İstanbul Başakşehir'de Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 883 bin TL'den başlıyor...

Kıbrıs Town Houses'ta daire fiyatları 79 bin sterline!

Kıbrıs Developments tarafından hayata geçirilen Kıbrıs Town Houses projesinin lansmanı gerçekleşti. 4 çeşit konut tipine sahip projede daire fiyatları 79 bin sterlinden başlıyor.

Mostar Life Grand Houses Başakşehir fiyatları!

Mostar Life Grand Houses Başakşehir fiyatları 3+1'lerde 883 bin liradan başlıyor. İstanbul Başakşehir'de yükselen Mostar Life projesi, Haziran 2017'de tamamlanacak...

İstanbul doğru dönüştürülmeden metrakere fiyatları batıya yaklaşmamalı!

İstanbul’u doğru dönüştürmeden metrakere fiyatlarını batıya yaklaştırmanın mümkün olmadığını söyleyen Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz, “Bugün Londra’da metrakare fiyatı 25 bin, New York’ta 15 bin dolar İstanbul ise 3 bin dolar” dedi.

York Houses fiyatları Haberi

York Houses fiyatları

Toplam 100 adet daireden oluşan York Houses Evleri'nde 2+1 ve 1+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


York Houses  Konutları'nda 60 adet 1 oda 1 salon ve 40 adet 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Nanda Yapı York Houses Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. York Houses fiyat bilgileri belirlenmedi. 


York Houses Konutları İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlandırılıyor. Projede konutların yanı sıra farklı sosyal alanlara da bulunuyor.


Bağcılar Mahmutbey Kavşağı'nda yükselen  York Houses Bağcılar Evleri'nde sauna, masaj odası, çocuk klübü, oyun odaları, fitness merkezi, mağaza ve restoranlar gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Nanda Yapı iletişim

WEB adresi: www.nandayapi.com.tr

Telefon: 0216 380 80 01

Pınar...