12 / 05 / 2024

York Houses ne zaman teslim

York Houses ne zaman teslim

Toplam 100 adet daireden oluşan York Houses Evleri Nanda Yapı imzasıyla inşa ediliyor. York Houses fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Lake Park Houses parselleri satışta! Hemen teslim! 

Lake Park Houses, İznik Gölü'ne sıfır konumda hayata geçiriliyor. Projede brüt alanı 400 metrekarelik parseller yer alıyor. Peki Lake Park Houses projesinde parsel fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

New York'ta emlak komisyoncuları ne zaman çalışmaya başlayacak?

New York'ta valiliğin ne zaman başlayacağını belirleyeceği ikinci fazda, banka, sigorta ve emlak komisyoncuları ve idari servisler çalışmaya başlayacak. 

New York'ta beş bölgede inşaat sektörüne onay verildi!

New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı açıklamada eyalette vaka sayıları azalan ve açılma kriterlerini karşılayan beş bölgede inşaat, üretim gibi sektörlere onay verildiğini söyledi.

New York'taki St. John the Divine Katedrali hastane oluyor!

ABD'de koronavirüs salgını etkilerini günden güne artırıyor. New York'taki St. John the Divine Katedrali'nin 56 yataklı bir hastaneye çevrilmesine karar verildi...

Çin, New York'un 3 katı büyüklüğünde şehir inşa edecek!

Çin’in kuzeyinde yaklaşık 2 bin kilometrekarelik alana "Şiongan" adında özel ekonomik bölge inşa edilecek. Yeni kurulacak bu şehir, New York'un 3 katı büyüklüğüne sahip olacak.

Amy Schumer, New York’ta 12.1 milyon dolara ev aldı!

ABD’li komedyen Amy Schumer, New York’ta gözüne kestirdiği bir evi, fiyatı düşer düşmez satın aldı. Komedyen, geçtiğimiz hafta 12.1 milyon dolara (yaklaşık 37.5 milyon TL) alıcısını beklediği açıklanan evi adeta havada kaptı

Mahmutbey York Houses satış ofisi!

Mahmutbey York Houses satış ofisi telefon numarası 0216 380 80 01 olarak belirlendi. İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen projede toplam 100 adet konut yer alıyor.

York Houses Rezidans nerede?

Toplam 100 adet konuttan meydana gelen York Houses Rezidans Nanda Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki York Houses Rezidans nerede?

York Houses Bağcılar iletişim!

York Houses Bağcılar iletişim için 0216 380 80 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 19 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje Nanda Yapı imzası ile yükseliyor.

New York'ta Temmuz ayı yeni konut satışları analiz edilecek!

New York borsasında endeksler, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) temmuz toplantısına ilişkin tutanakların ardından düşüşünü 2. güne taşıdı.

Nanda Yapı York Houses projesi!

Nanda Yapı York Houses projesi İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Nanda Yapı York Houses Konutları'da evlerin yanı sıra farklı sosyal alanlar da yer alıyor.

York Houses fiyat!

Toplam 100 adet daireden oluşan York Houses Evleri Nanda Yapı imzasıyla inşa ediliyor. York Houses fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

York Houses ne zaman teslim Haberi

York Houses ne zaman teslim

Toplam 100 adet daireden oluşan York Houses Evleri'nde 2+1 ve 1+1 daire seçeneklerine yer veriliyor. 


York Houses  Konutları'nda 60 adet 1 oda 1 salon ve 40 adet 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Nanda Yapı York Houses Evleri fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. York Houses fiyat bilgileri belirlenmedi. 


York Houses Konutları İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlandırılıyor. Projede konutların yanı sıra farklı sosyal alanlara da bulunuyor.


Bağcılar Mahmutbey Kavşağı'nda yükselen  York Houses Bağcılar Evleri'nde sauna, masaj odası, çocuk klübü, oyun odaları, fitness merkezi, mağaza ve restoranlar gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Nanda Yapı iletişim

WEB adresi: www.nandayapi.com.tr

Telefon: 0216 380 80 01

Pınar...