29 / 04 / 2024

yörsan kime satıldı

yörsan kime satıldı

The Abraaj Group'tan yapılan açıklamada; Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ve Yörük ailesi ile yapılan ortaklık sonucu, Yörsan'ın çoğunluk hissesini satın alma işleminin tamamlandığı duyuruldu...

Yörsan Dubaili Abraaj Grubu'na satıldı!

Yörsan Gıda Mamülleri' nin hisselerinden yüzde 80' inin, Abraaj Grubu kontrolünde bulunan Dairy Fresh Süt Ürünleri ve Gıda Yatırımları Sanayi tarafından devralınması işlemine izin çıktı...

Yörsan Dubaili Abraaj Capital'e satılıyor!

Türkiye'nin en büyük süt ürünleri firmalarından 49 yıllık Yörsan, Dubaili Abraaj Capital'e satılıyor. Yörsan'ın yüzde 80 hissesinin yabancı fona devri için Rekabet Kurulu'na başvuru yapıldı....

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Kanal İstanbul yakınındaki dev arazi kime satıldı?

İstanbul Arnavutköy’deki yaklaşık 2 milyon metrekarelik arsanın İranlı bir kişiye 22 milyon TL'ye satıldığı ortaya çıktı.

Çerkezköy Kipa AVM satıldı!

Kipa'ya ait olan Tekirdağ Çerkezköy'deki AVM zararına satıldı. KDV hariç 52 milyon liralık değerlemesi bulunan 34 bin 664 metrekarelik AVM, şirketin bilançosunda 7,72 milyon lira zarar ile satıldı.

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

Arma Menta'nın yüzde 60'ı satıldı!

Arma Menta projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Arma Menta projesinin yüzde 60’ı 6 ay gibi kısa bir sürede satıldı..

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Kartal Çukurova Balkon'un yüzde 60'ı satıldı!

Çukurova Gayrimenkul’un bölgedeki en son projesi Çukurova Balkon’da dairelerin yüzde 60’ı satıldı. Kartal Çukurova Balkon’un örnek daireleri görülmeye hazır.

Dünyanın ilk yüzen evi satıldı!

Dubai'de üretilen dünyanın ilk yüzen evi suya indirildi."Avrupa'nın Kalbi" adlı projenin bir parçası olan ve kompozit malzemelerle yapılan yüzen evlerden 10 tanesi şimdiden satıldı.

Gürcistan Porta Batumi Tower'ın yüzde 60'ı satıldı!

İngiliz mimarlık bürosu Broadway Malyan tarafından geliştirilen Porta Batumi Tower, Gürcistan'ın Batum şehrinde hayata geçiyor. Projede toplamda 30 bin metrekare olan daire alanının yüzde 60'ı satıldı.

Helis More projesinin yüzde 40'ı satıldı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Kartal’da Projebeyaz’ın yeni projesi Helis More’a büyük talep geldi. 231 konuttan oluşan projenin yüzde 40 ‘ı lansmana çıkmadan satıldı. Bu yüzde 40 lık bölümün yüzde 20'sini ise tek başına Kuveytli bir yatırımcı satın aldı

Çekmeköy 216 Butik Plus'ın yüzde 60'ı satıldı!

Çekmeköy’de inşa edilen 216 Butik Plus’ta konut alıcısı kârlı yatırıma koştu. Projede konutların yüzde 60’ı satıldı. 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, nitelikli projeler üreterek satışlarını artırdıklarını söyledi.

İzmir Marka 333'ün yüzde 40'ı satıldı!

SON 4 yılda birçok önemli projeye imza atan Özdeker İnşaat, İzmir Çiğli Harmandalı bölgesinde ilk projesi olan Marka333'ü hayata geçirdi. Lansmanı ekimde yapılan projenin yüzde 40'ı satıldı.

yörsan kime satıldı Haberi

yörsan kime satıldı


Dubai merkezli The Abraaj Group, Yörsan'ın çoğunluk hissesini satın aldığını duyurdu


Türkiye'nin önde gelen süt ve süt ürünleri üreticisi Yörsan, The Abraaj Group'a satıldı. Satışla ilgili açıklamayı The Abraaj Group yaptı. Grup'tan yapılan açıklamada; Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (European Bank for Reconstruction and Development - 'EBRD') ve Yörük ailesi ile yapılan ortaklık sonucu, Yörsan'ın çoğunluk hissesini satın alma işleminin tamamlandığını duyuruldu.


Dubai merkezli The Abraaj Group'tan daha önce yapılan açıklamada Yörsan'ın yüzde 80'inin alımı için görüşmeler yapıldığı belirtilmişti. Fiyat konusunda ise herhangi bir açıklama...