29 / 04 / 2024

Arma Menta'nın yüzde 60'ı satıldı!

Arma Menta'nın yüzde 60'ı satıldı!

Firma: Okkalar İnşaat

Proje: Arma Menta

Arma Menta projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Arma Menta projesinin yüzde 60’ı 6 ay gibi kısa bir sürede satıldı..



Okkalar İnşaat tarafından Kartal’da hayata geçirilen "Arma Menta"  projesinde satışlar tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda 60 milyon TL'lik bir yatırım bedeline sahip projenin inşaatına bu yılın Mayıs ayında başladı. 

 

Şimdiden yüzde 60’ı satıldı

Arma Menta projesinin 6 ay gibi kısa bir sürede yüzde 60’ı satıldı.  Okkalar İnşaat  Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, projeyi 2019 yılının Haziran ayında tamamlamayı planladıklarını söyledi. 

 

Okka, “İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirdiğimiz  Arma Menta  projemizde Mayıs ayında çalışmalara başladık. Arma Menta’yı bölgenin nabzını tutarak ve yatırımcıya yüksek kazanç vaadi ile hayata geçiriyoruz. Projenin şimdiden yüzde 60’ını sattık. Bu kadar kısa bir sürede büyük bir oranda satılması bizim için sürpriz bir sonuç değil. İnşaat sektöründeki deneyimimiz sayesinde yanılmadık” şeklinde konuştu.

 

“Yüzde 50 kar”

Projenin teslim tarihine kadar yatırımcısına yüzde 50 kar sağlayacağını öngördüklerini söyleyen Okka, "Yüksek kazanç vaat eden projemizde yatırımcılarımıza sunduğumuz en temel avantaj, banka kredisi kullandırmak. Bu durum yatırımcımız için de büyük bir güven oluşturuyor. Yatırımcı kullandığı banka kredisi ile hem dairesini hem de parasını garanti altına almış oluyor" dedi.

 

Yüksek yaşam standartları

Yüksek yaşam standartları gözetilerek inşa edilen Arma Menta’da; kış bahçesi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, servis bekleme alanı, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı gibi ortak kullanım alanları yer alıyor.

 

Arma Menta birleştirilebilir ve kompakt 82 metrelik daireler ile 136 metrekarelik büyük dairelerin yer aldığı 158 konut ve 9 ticari alandan oluşuyor. 

 

E5, TEM gibi ana yollara birkaç dakika mesafede inşa edilmeye başlanan, metroya da 900 metre mesafede yer alan proje, şehir merkezinde bulunan büyük hastanelere, AVM’lere, üniversitelere ve adliye sarayı gibi önemli kurumlara yakınlığı ile de önemli avantajlar sunuyor.

 


http://armamenta.com.tr/

 


projeye sor



Geri Dön